Yhdistyksen hallituksen perehdyttäminen

Mikä on yhdistyksen perustehtävä? Millainen on yhdistyksen hallituksen toimiva työnjako ja osallistava johtamistapa? Mikä on kokouksen rooli johtamisen paikkana? Millaisia kokoustekniikoita on olemassa? Entä mikä on jäsenen rooli?

Näihin ja moniin muihin yhdistystoiminnan peruskysymyksiin haetaan vastausta yhdistyksen hallituksen perehdyttämiskoulutuksessa, joka on tehokas tapa aloittaa erityisesti uuden hallituksen toiminta. Koulutus sopii myös jo toimivan hallituksen toiminnan päivittämiseen. Koulutuksessa syvennytään erityisesti yhdistyksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin ja taloudenhoitajan toimenkuvaan, mutta se on tarkoitettu kaikille hallituksen jäsenille. Kurssimateriaalina koulutuksessa jaetaan Yhdistystoiminnan avaimet -julkaisu ja tukena käytetään yhdistystoimijat.fi -sivustoa.

Krissu Sirola-Korhonen

Koulutus­tuottaja

Voit tilata KSL-opintokeskuksesta koulutuksia eri kokoisille ryhmille. Koulutukset toteutetaan tarpeidenne ja toiveidenne mukaan, ja ne voivat kestää vain muutaman tunnin tai olla pitkäkestoinen prosessi. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää joko KSL:n tiloissa tai muussa haluamassanne paikassa. Tilauskoulutusten hinnat vaihtelevat koulutussisältöjen ja -järjestelyjen mukaan. Tutustu koulutusvaihtoehtoihimme, ota yhteyttä ja kerro koulutustarpeestanne!

Järjestämme myös avoimia koulutuksia, joihin voi osallistua kuka tahansa yksittäinen osallistuja.