Olemme järjestöjen kouluttaja. Tuemme kansalaisyhteiskuntaa kehittämällä, kouluttamalla ja tarjoamalla työkaluja tavoitteelliseen järjestötyöhön. Koulutuksemme edistävät yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointia.

  • Järjestämme monenlaista koulutusta sekä suoraan järjestöille että yksittäisille osallistujille.
  • Tarjoamme järjestöille taloudellista ja pedagogista tukea kurssien ja opintokerhojen toteuttamiseen.
  • Tuotamme järjestötyötä tukevia julkaisuja.
Viisi eri näköistä ihmistä kulkee iloisesti rivissä eteenpäin.

Hae järjestöllesi kurssitukea

Haluaisiko järjestösi kouluttaa jäseniään, vapaaehtoisiaan tai työntekijöitään? Tuemme järjestöjen omia kursseja: tarjoamme apua kurssin suunnitteluun ja taloudellista tukea kurssin kulujen kattamiseen.

Kurssituki järjestöille
Neljä henkilöä keskustelee pöydän ääressä.

Perusta opintokerho

Onko teillä tarve puhua jostain yhteiskunnallisesta tai ajankohtaisesta aiheesta? Perustamalla matalan kynnyksen opintokerhon saat sille sille taloudellista tukea. Opintokerho on itsenäisesti oppiva ryhmä, jossa on vähintään viisi yli 15-vuotiasta osallistujaa

Opinto­kerho­tuki
Jutta Lithovius kirjoittaa fläppitaululle. Takana näkyy valkokangas, johon on heijastettu KSL:n logo.

Tilaa koulutus

Vahvista yhdistyksenne, ryhmänne tai yrityksenne yhteisöllisyyttä, osallisuutta ja vaikuttavuutta koulutuksella. Kerro meille yhteisösi tilanteesta ja sovitaan juuri teille sopivasta koulutuksesta.

Tilauskoulutukset
Krissu Sirola-Korhonen kuuntelee, mitä muut puhuvat. Hän seisoo seinän vieressä, johon on kiinnitetty käsin kirjoitettuja lappuja.

Konsultointia järjestötoiminnan kehittämiseksi

Tarjoamme järjestöille konsultointia erilaisten strategioiden suunnitteluun ja tekemiseen. Konsultointia kevyempänä menetelmänä voimme käyttää myös sparrausta. Meiltä voit tilata myös yksilövalmennusta eli coachausta esimerkiksi liittyen työajanhallintaan, työssä jaksamiseen tai johtamiseen.

Jäsenjärjestömme

Palvelut jäsenjärjestöille
Palvelut jäsenjärjestöille

Pysy kartalla ja hyödynnä palvelumme

Tilaamalla yleisen uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla koulutuksista, tilaisuuksista ja palveluista. Uutiskirje lähetetään noin kerran kuussa.

Yhteystiedot