Olemme järjestöjen kouluttaja. Tuemme kansalaisyhteiskuntaa kehittämällä, kouluttamalla ja tarjoamalla työkaluja tavoitteelliseen järjestötyöhön. Koulutuksemme edistävät yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointia.

  • Järjestämme koulutusta sekä suoraan järjestöille että yksittäisille osallistujille.
  • Järjestämme koulutuksia yhteistyössä järjestöjen kanssa tarjoamalla järjestöille taloudellista ja pedagogista tukea niiden omien kurssien ja opintokerhojen toteuttamiseen.
  • Tuotamme järjestötyötä tukevia julkaisuja.
Kuusi henkilöä istuu rennosti pienessä huoneessa sohvalla ja tuoleilla keskustelemassa.

Kouluttakaamme yhteistyössä

Haluaisiko järjestösi kouluttaa jäseniään, vapaaehtoisiaan tai työntekijöitään? Tuemme järjestöjen omia kursseja: tarjoamme apua kurssin suunnitteluun ja taloudellista tukea kurssin kulujen kattamiseen.

Koulutustuki järjestöille
Neljä henkilöä keskustelee pöydän ääressä.

Perusta opintokerho

Onko teillä tarve puhua jostain yhteiskunnallisesta tai ajankohtaisesta aiheesta? Perustamalla matalan kynnyksen opintokerhon saat sille sille taloudellista tukea. Opintokerho on itsenäisesti oppiva ryhmä, jossa on vähintään viisi yli 15-vuotiasta osallistujaa

Opinto­kerho­tuki
Jutta Lithovius kirjoittaa fläppitaululle. Takana näkyy valkokangas, johon on heijastettu KSL:n logo.

Tilaa koulutus

Vahvista yhdistyksenne, ryhmänne tai yrityksenne yhteisöllisyyttä, osallisuutta ja vaikuttavuutta koulutuksella. Kerro meille yhteisösi tilanteesta ja sovitaan juuri teille sopivasta koulutuksesta.

Tilauskoulutukset
Krissu Sirola-Korhonen kuuntelee, mitä muut puhuvat. Hän seisoo seinän vieressä, johon on kiinnitetty käsin kirjoitettuja lappuja.

Konsultointia järjestötoiminnan kehittämiseksi

Tarjoamme järjestöille konsultointia erilaisten strategioiden suunnitteluun ja tekemiseen. Konsultointia kevyempänä menetelmänä voimme käyttää myös sparrausta. Meiltä voit tilata myös yksilövalmennusta eli coachausta esimerkiksi liittyen työajanhallintaan, työssä jaksamiseen tai johtamiseen.

Jäsenjärjestömme

Palvelut jäsenjärjestöille
Palvelut jäsenjärjestöille

Pysy kartalla ja hyödynnä palvelumme

Tilaamalla yleisen uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla koulutuksista, tilaisuuksista ja palveluista. Uutiskirje lähetetään noin kerran kuussa.

Yhteystiedot