Tuemme koulutuksillamme järjestötoimintaa ja sen kehittämistä. Suuntaamme palvelumme ensisijaisesti 18 jäsenjärjestöillemme. Tuemme järjestöjen omaa opinnollista toimintaa tarjoamalla taloudellista ja pedagogista tukea. Taloudellinen tuki on jäsenjärjestöille korkeampi kuin muille järjestöille.

Jäsenyyden hyötyjä

  • Edullisemmat tilauskoulutukset
  • Korkeampi kurssituki
  • Yhteistyökoulutukset ja -tapahtumat sekä niiden kehittäminen
  • Oikeus asettaa edustajia edustajistoon, joka on KSL:n korkein päättävä elin. Jäsenjärjestöt voivat konkreettisesti vaikuttaa KSL:n toimintaan.

Olemme olemassa järjestöäsi varten. Ota yhteyttä järjestösuunnittelijaan, jos haluat miettiä mitä tahansa järjestösi kouluttamiseen tai kehittämiseen liittyvää asiaa.

Kollaasi, jossa on henkilö kannettavan tietokoneen kanssa pyörätuolissa, henkilö kantaa juomatynnyriä olallaan haalareissa, kaksi henkilöä katsoo trukin ääressä ylänurkkaan. Kuvassa on myös puun lehtiä, norkkoja ja perhonen,

Työelämäfoorumi

Järjestämme ay-vasemmiston kanssa Työelämäfoorumin Hämeenlinnan Aulangolla 22.-23.10.2022. Työelämäfoorumi kokoaa yhteen vasemmistolaiset ammattiyhdistystyöntekijät, luottamushenkilöt ja kentän aktiivit. Ilmoittautuminen alkaa 1.6.2022. 

Lue lisää Työelämäfoorumista
Kollaasi, jossa siivooja imuroi, henkilö kantaa laatikossa kasviksia, työvaatteisiin ja kypärään sonnustautunut opastaa trukkikuskia ja pyörätuolissa istuva työskentelee kannettavalla tietokoneella.

Nuori ay-vaikuttaja -koulutus

Koulutuksessa pohdimme ammattiyhdistysliikkeen merkitystä tänä päivänä, tutustumme ay-liikkeen rooliin yhteiskunnallisena vaikuttajana ja vastaamme kysymykseen siitä, miltä työelämän tulisi näyttää tulevaisuudessa. Tutustumme kansainväliseen ay-toimintaan, pohdimme omaa rooliamme aktiivisena ja kriittisenä ay-toimijana sekä harjaannumme esiintyjinä.

Nuori ay-vaikuttaja -koulutus
Ryhmä ihmisiä pihalla, taustalla näkyy mäntyjä ja meri.

Jäsenjärjestötapaamiset

Syksyn jäsenjärjestötapaaminen pidetään 9.11. Helsingissä. Tapaamisen aiheena on tulevaisuuden suunnittelu ja ennakointi järjestöissä.

Lue lisää jäsenjärjestötapaamisista

Jäsenjärjestömme

Yhteystiedot