Tuemme koulutuksillamme järjestötoimintaa ja sen kehittämistä. Suuntaamme palvelumme ensisijaisesti 18 jäsenjärjestöillemme. Tuemme järjestöjen omaa opinnollista toimintaa tarjoamalla taloudellista ja pedagogista tukea. Taloudellinen tuki on jäsenjärjestöille korkeampi kuin muille järjestöille.

Jäsenyyden hyötyjä

  • Edullisemmat tilauskoulutukset
  • Korkeampi kurssituki
  • Yhteistyökoulutukset ja -tapahtumat sekä niiden kehittäminen
  • Oikeus asettaa edustajia edustajistoon, joka on KSL:n korkein päättävä elin. Jäsenjärjestöt voivat konkreettisesti vaikuttaa KSL:n toimintaan.

Olemme olemassa järjestöäsi varten. Ota yhteyttä järjestösuunnittelijaan, jos haluat miettiä mitä tahansa järjestösi kouluttamiseen tai kehittämiseen liittyvää asiaa.

Kollaasi, jossa siivooja imuroi, henkilö kantaa laatikossa kasviksia, työvaatteisiin ja kypärään sonnustautunut opastaa trukkikuskia ja pyörätuolissa istuva työskentelee kannettavalla tietokoneella.

Nuori ay-vaikuttaja -koulutus

Koulutuksessa pohdimme ammattiyhdistysliikkeen merkitystä tänä päivänä, tutustumme ay-liikkeen rooliin yhteiskunnallisena vaikuttajana ja vastaamme kysymykseen siitä, miltä työelämän tulisi näyttää tulevaisuudessa. Tutustumme kansainväliseen ay-toimintaan, pohdimme omaa rooliamme aktiivisena ja kriittisenä ay-toimijana sekä harjaannumme esiintyjinä.

Nuori ay-vaikuttaja -koulutus
Ryhmä ihmisiä pihalla, taustalla näkyy mäntyjä ja meri.

Jäsenjärjestötapaamiset

Kevään jäsenjärjestötapaaminen pidetään 12.5. klo 8.30-12.00 Helsingissä. Keskustelemme siitä, mitä järjestöissä on opittu koronan aikana ja miten opittua voidaan hyödyntää tulevaisuudessa. Asiantuntijapuheenvuoron pitää Sitran ennakoinnin asiantuntija Terhi Ylikoski.  Tilaisuudessa on aamupalatarjoilu.

Lue lisää
Kollaasi työntekijöistä: aikuinen taaperon kanssa sadeasuissa rannalla, hitsaaja, koneen käyttäjä ja barista.

Työelämäfoorumi

Järjestämme ay-vasemmiston kanssa Työelämäfoorumin Hämeenlinnan Aulangolla 22.-23.10.2022. Työelämäfoorumi kokoaa yhteen vasemmistolaiset ammattiyhdistystyöntekijät, luottamushenkilöt ja kentän aktiivit. Ilmoittautuminen alkaa keväällä 2022. 

Lue lisää

Jäsenjärjestömme

Yhteystiedot