Tuemme koulutuksillamme järjestötoimintaa ja sen kehittämistä. Tuemme järjestöjen omaa opinnollista toimintaa tarjoamalla taloudellista ja pedagogista tukea. Suuntaamme palvelumme ensisijaisesti 18 jäsenjärjestöillemme.

Jäsenyyden hyötyjä

  • Edullisemmat tilauskoulutukset
  • Korkeampi kurssituki
  • Yhteistyökoulutukset ja -tapahtumat sekä niiden kehittäminen
  • Oikeus asettaa edustajia edustajistoon, joka on KSL:n korkein päättävä elin. Jäsenjärjestöt voivat konkreettisesti vaikuttaa KSL:n toimintaan.

Olemme olemassa järjestöäsi varten. Ota yhteyttä järjestösuunnittelijaan, jos haluat miettiä mitä tahansa järjestösi kouluttamiseen tai kehittämiseen liittyvää asiaa.

Henkilö osoittaa kädellään yhtä seinällä olevista lapuista. A4-papereihin on tussilla kirjoitettu asioita. Kolme henkilöä katsoo esittelijään päin.

Yhdistyslakikoulutus

Yhdistyslain uudistaminen on kirjattu Marinin hallitusohjelmaan, ja uuden lain odotetaan tulevaan voimaan vuonna 2023. Järjestämme koulutusta uudesta yhdistyslaista Järjestämme aiheesta webinaarin jäsenjärjestöillemme 1.2.2023.

Ilmoittaudu koulutukseen
Kolme henkilöä istuu pöydän ääressä keskustelemassa edessään iso paperi, johon on tussilla kirjoitettu tekstiä. Taustalla seisoo neljäs henkilö, joka katsoo jotain kuvan ulkopuolella.

Jäsenjärjestötapaamiset

Vuonna 2023 jäsenjärjestötapaamiset järjestetään alustavasti 11.5.2023 ja 17.10.2023. Tarkemmasta ajasta ja paikasta ilmoitetaan myöhemmin.

Lue lisää jäsenjärjestötapaamisista
Joukko ihmisiä istuu juhlasalissa kuuntelemassa lavalla olevaa puhujaa. Valkokankaalla näkyy teksti Työelämäfoorumi 2022 ja lavalla on seinäke, jossa lukee Vapaus oppia!

Työelämäfoorumi

Järjestimme ay-vasemmiston kanssa Työelämäfoorumin Hämeenlinnan Aulangolla 22.-23.10.2022. Työelämäfoorumi kokoaa yhteen vasemmistolaiset ammattiyhdistystyöntekijät, luottamushenkilöt ja kentän aktiivit. 

Lue lisää ja katso video
Kollaasi, jossa siivooja imuroi, henkilö kantaa laatikossa kasviksia, työvaatteisiin ja kypärään sonnustautunut opastaa trukkikuskia ja pyörätuolissa istuva työskentelee kannettavalla tietokoneella.

Nuori ay-vaikuttaja -koulutus

Koulutuksessa pohdimme ammattiyhdistysliikkeen merkitystä tänä päivänä, tutustumme ay-liikkeen rooliin yhteiskunnallisena vaikuttajana ja vastaamme kysymykseen siitä, miltä työelämän tulisi näyttää tulevaisuudessa. Tutustumme kansainväliseen ay-toimintaan, pohdimme omaa rooliamme aktiivisena ja kriittisenä ay-toimijana sekä harjaannumme esiintyjinä.

Nuori ay-vaikuttaja -koulutus

Kannusta yhdistyksesi jäseniä kouluttautumaan

Yhdistyksen toiminnan kehittämiseen kuuluu myös jäsenten kouluttautuminen. Saat meiltä laadukasta koulutusta vertailukykyiseen hintaan, siltä toimintamme ei saa tuottaa voittoa.

Yhdistyksenne voi korvata jäsenille osallistumisen avoimiin koulutuksiimme. Voitte myös tilata isommalle porukalle juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn koulutuksen. Jäsenjärjestöt saavat tilauskoulutuksen alennettuun hintaan.

Saat ajankohtaista tietoa koulutuksistamme verkkosivuiltamme, uutiskirjeestämme ja somekanavistamme. Jaa tietoa koulutuksista omassa järjestössäsi!

Jäsenjärjestömme

Yhteystiedot