Tuemme koulutuksillamme järjestötoimintaa ja sen kehittämistä. Tuemme järjestöjen omaa opinnollista toimintaa tarjoamalla taloudellista ja pedagogista tukea. Suuntaamme palvelumme ensisijaisesti 18 jäsenjärjestöillemme.

Jäsenyyden hyötyjä

  • Edullisemmat tilauskoulutukset
  • Korkeampi kurssituki
  • Yhteistyökoulutukset ja -tapahtumat sekä niiden kehittäminen
  • Oikeus asettaa edustajia edustajistoon, joka on KSL:n korkein päättävä elin. Jäsenjärjestöt voivat konkreettisesti vaikuttaa KSL:n toimintaan.

Olemme olemassa järjestöäsi varten. Ota yhteyttä järjestösuunnittelijaan, jos haluat miettiä mitä tahansa järjestösi kouluttamiseen tai kehittämiseen liittyvää asiaa.

Kolme henkilöä istuu pöydän ääressä keskustelemassa edessään iso paperi, johon on tussilla kirjoitettu tekstiä. Taustalla seisoo neljäs henkilö, joka katsoo jotain kuvan ulkopuolella.

Jäsenjärjestötapaamiset

Järjestämme jäsenjärjestöillemme vuosittain yhteisiä tapaamisia. Jaamme ajankohtaista tietoa, keskustelemme ja mahdollistamme järjestöjen keskinäistä verkostoitumista. Seuraava jäsenjärjestötapaaminen pidetään 8.10. klo 12.30 Helsingin Sörnäisissä, Lintulahdenkatu 10.

Lue lisää jäsenjärjestötapaamisista
Kollaasi, jossa siivooja imuroi, henkilö kantaa laatikossa kasviksia, työvaatteisiin ja kypärään sonnustautunut opastaa trukkikuskia ja pyörätuolissa istuva työskentelee kannettavalla tietokoneella.

Nuori ay-vaikuttaja -koulutus

Vuoden mittainen Nuori ay-vaikuttaja -koulutus on suunnattu alle 36-vuotiaille ay-toimijoille ja ay-toiminnasta kiinnostuneille. Koulutuksen muita järjestäjiä ovat Teollisuuden Vaikuttajat, SEL, PAMin vasemmistoryhmä, JHL:n vasemmistoryhmä sekä Vasemmistonuoret. Hakuaika syksyllä 2024 alkavaan Nuori ay-vaikuttaja -koulutukseen on 1.3.-30.4.

Lue lisää koulutuksesta ja katso video
Kaksi henkilöä juttelee hyväntuulisena aulassa. Kolmas henkilö seisoo heidän takanaan kahvikuppi kädessään.

Ay-nuorten seminaari

Järjestimme syksyllä 2023 Ay-nuorten seminaarin, jossa luotiin työelämän vaikuttamiskampanjoita yhdessä muiden ay-nuorten kanssa.

Ay-nuorten seminaari
Joukko ihmisiä istuu juhlasalissa kuuntelemassa lavalla olevaa puhujaa. Valkokankaalla näkyy teksti Työelämäfoorumi 2022 ja lavalla on seinäke, jossa lukee Vapaus oppia!

Työelämäfoorumi

Järjestimme ay-vasemmiston kanssa Työelämäfoorumin Hämeenlinnan Aulangolla syksyllä 2022. Työelämäfoorumi kokosi yhteen vasemmistolaiset ammattiyhdistystyöntekijät, luottamushenkilöt ja kentän aktiivit. 

Lue lisää ja katso video

Kannusta yhdistyksesi jäseniä kouluttautumaan

Yhdistyksen toiminnan kehittämiseen kuuluu myös jäsenten kouluttautuminen. Saat meiltä laadukasta koulutusta vertailukykyiseen hintaan, siltä toimintamme ei saa tuottaa voittoa.

Yhdistyksenne voi korvata jäsenille osallistumisen avoimiin koulutuksiimme. Voitte myös tilata isommalle porukalle juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn koulutuksen. Jäsenjärjestöt saavat tilauskoulutuksen alennettuun hintaan.

Saat ajankohtaista tietoa koulutuksistamme verkkosivuiltamme, uutiskirjeestämme ja somekanavistamme. Jaa tietoa koulutuksista omassa järjestössäsi!

Jäsenjärjestömme

Yhteystiedot