Tuemme koulutuksillamme järjestötoimintaa ja sen kehittämistä. Tuemme järjestöjen omaa opinnollista toimintaa tarjoamalla taloudellista ja pedagogista tukea. Suuntaamme palvelumme ensisijaisesti 18 jäsenjärjestöillemme.

Jäsenyyden hyötyjä

  • Edullisemmat tilauskoulutukset
  • Korkeampi kurssituki
  • Yhteistyökoulutukset ja -tapahtumat sekä niiden kehittäminen
  • Oikeus asettaa edustajia edustajistoon, joka on KSL:n korkein päättävä elin. Jäsenjärjestöt voivat konkreettisesti vaikuttaa KSL:n toimintaan.

Olemme olemassa järjestöäsi varten. Ota yhteyttä järjestösuunnittelijaan, jos haluat miettiä mitä tahansa järjestösi kouluttamiseen tai kehittämiseen liittyvää asiaa.

Kolme henkilöä istuu pöydän ääressä keskustelemassa edessään iso paperi, johon on tussilla kirjoitettu tekstiä. Taustalla seisoo neljäs henkilö, joka katsoo jotain kuvan ulkopuolella.

Jäsenjärjestötapaamiset

Vuonna 2023 jäsenjärjestötapaamiset järjestetään alustavasti 11.5.2023 ja 17.10.2023. Tarkemmasta ajasta ja paikasta ilmoitetaan myöhemmin.

Lue lisää jäsenjärjestötapaamisista
Miten minä vaikutan ay-liikkeessä? Ay-nuorten seminaari 21.-22.10.2023. KSL-opintokeskus. Kuvan oikeassa laidassa punainen liekki, jonka päällä kuvat kahdesta sairaanhoitajasta, pyörätuolia käyttävästä henkilöstä joka työskentelee tietokoneella sekä henkilöstä joka seisoo ja katsoo eteenpäin käsi lanteella.

Ay-nuorten seminaari

Onko mielessäsi epäkohta joka tarvitsee muutosta, mutta tarvitset asian muuttamiseksi muita ihmisiä? Haluatko tulla valituksi luottamustehtävään, mutta tarvitset apua kampanjan suunnittelussa?

Tule luomaan oma vaikuttamiskampanja yhdessä muiden ay-nuorten kanssa.

Ay-nuorten seminaari
Joukko ihmisiä istuu juhlasalissa kuuntelemassa lavalla olevaa puhujaa. Valkokankaalla näkyy teksti Työelämäfoorumi 2022 ja lavalla on seinäke, jossa lukee Vapaus oppia!

Työelämäfoorumi

Järjestimme ay-vasemmiston kanssa Työelämäfoorumin Hämeenlinnan Aulangolla 22.-23.10.2022. Työelämäfoorumi kokoaa yhteen vasemmistolaiset ammattiyhdistystyöntekijät, luottamushenkilöt ja kentän aktiivit. 

Lue lisää ja katso video

Kannusta yhdistyksesi jäseniä kouluttautumaan

Yhdistyksen toiminnan kehittämiseen kuuluu myös jäsenten kouluttautuminen. Saat meiltä laadukasta koulutusta vertailukykyiseen hintaan, siltä toimintamme ei saa tuottaa voittoa.

Yhdistyksenne voi korvata jäsenille osallistumisen avoimiin koulutuksiimme. Voitte myös tilata isommalle porukalle juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn koulutuksen. Jäsenjärjestöt saavat tilauskoulutuksen alennettuun hintaan.

Saat ajankohtaista tietoa koulutuksistamme verkkosivuiltamme, uutiskirjeestämme ja somekanavistamme. Jaa tietoa koulutuksista omassa järjestössäsi!

Jäsenjärjestömme

Yhteystiedot