Haluatko tarjota jäsenille mahdollisuuden osallistua yhdistyksesi kokouksiin verkon kautta, vaikka osa osallistuisikin paikan päällä? Tai haluatko järjestää kokouksen ainoastaan verkossa?  Onko mielestäsi vaikeaa saada tietää, mitä mieltä kaikki osallistujat ovat käsiteltävästä asiasta? Kuinka verkossa voi äänestää?

Näihin ja muihinkin asioihin saat vastauksen tämän koulutuksen kolmessa eri jaksossa, joista jokainen on kestoltaan noin 2 tuntia. 

  1. jakso. Tämän jakson aikana opetellaan järjestämään verkkokokous vakiintuvassa verkko-osoitteessa ja lähettämään siitä osallistujille kutsut sekä ottamaan heidät vastaan kokoustilaan. Harjoitellaan myös, miten saadaan selville jokaisen mielipide käsiteltävästä asiasta. 
  2. jakso. Tällä kertaa opetellaan jakamaan asiakirjat pilvipalvelusta siten, että kaikki osallistujat pystyvät seuraamaan reaaliajassa, mitä asiaa kulloinkin käsitellään. Opetellaan myös yhteistuottamista verkossa. 
  3. jakso. Viimeisellä jaksolla opetellaan käyttämään verkosta löytyviä helppoja työkaluja siihen, että voidaan ideoida yhdessä uusia asioita, järjestellä jo olemassa olevia ehdotuksia ja tehdä mielenkiintoiseksi tuttukin asia.  

 

Tilauskoulutuksemme

Voit tilata meiltä koulutuksia omalle järjestöllesi omien tarpeittenne mukaan. Suunnittelemme koulutukset yhdessä kanssanne huomioiden järjestönne erityispiirteet ja toiveet. Koulutukset voivat olla kestoltaan muutaman tunnin tai pidempiaikaisia prosesseja. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää lähes missä puolella Suomea tahansa tilaajan varaamissa tiloissa.

Koulutusten hinnat vaihtelevat koulutuksen viikonpäivän ja suunnitteluun mahdollisesti tarvittavan räätälöinnin määrän mukaan. Kouluttajien mahdolliset matka- ja majoituskulut sekä päivärahat lisätään kokonaishintaan.

Kysy lisää tilauskoulutuksesta