Siirry sisältöön

Vasen-koulutus

Vasen-koulutukset

Vasen-koulutukset

Kuinka aktivoida uusia jäseniä mukaan toimintaan? Kaipaatteko kättä pidempää kampanjoiden ja tapahtumien suunnitteluun? Miten toimintanne näkyy muille?

Toteutamme erilaisia työpajojamuotoisia Vasen-koulutuksia vasemmistoaktiiveille ja -yhdistyksille. Koulutukset tukevat järjestötoiminnan suunnittelua ja kehittämistä. KSL maksaa koulutusten kulut kohtuullisissa puitteissa. Koulutuksen järjestetään yhteistyössä KSL:n kouluttajan kanssa.

Muista myös yhteistyö muiden osastojen ja yhdistysten kanssa. Yhdessä saamme helpommin hyvän joukon kasaan ja samalla voimme kehittää yhteistä toimintaa. 

Vasen-koulutukset vasemmistoaktiiveille ja -yhdistyksille

Henkilö kuuntelee luentosalissa esitystä kädellään leukaansa nojaten.

Näin järjestät osastolle Vasen-koulutuksen

Tarjoamme erilaisia työpajojamuotoisia Vasen-koulutuksia toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Millainen Vasen-koulutus teitä kiinnostaa? Paljonko kuluja koulutuksesta tulee? Kuka toimii koulutuksen yhteyshenkilönä?

Lue lisää Vasen-koulutuksen järjestämisestä
Li Andersson ja muita osallistujia pöydän ääressä luokkasalissa kuuntelemassa ja tekemässä muistiinpanoja.

Poliitikkokoulu

Poliitikkokoulu on pitkäkestoinen koulutus vasemmistoaktiiveille, jotka haluavat vahvistaa poliittisten sisältöjen tietämystään, järjestöosaamistaan ja kampanjointitaitojaan. Seuraava Poliitikkokoulu alkaa elokuussa 2024 ja päättyy helmikuussa 2025. Poliitikkokoulun aiemmin käyneille järjestetään alumnitapaaminen 7.9. Helsingissä.

Lue lisää Poliitikkokoulusta

Vasen-koulutukset järjestetään Palkansaajasäätiön ja Työväen Opintorahaston tuella.

Kysy lisää Vasen-koulutuksista