Mitä yhdistyksen kehittämisellä tarkoitetaan? Mitkä asiat voisivat olla paremmin ja millainen on teidän hyvin toimiva järjestönne? Koulutus sopii hyvin yhdistyksen hallitukselle tai vaikka koko porukalle, kunhan vähintään puheenjohtaja on mukana.

Tarkastellaan yhdessä tekemällä mitä tarkoitetaan yhdistyksen kehittämisellä ja millaiset kehittämiskohteet ovat juuri teille tarpeellisia. Päivän pääosassa olette te, yhdistyksen toimijat!

Saatte mukaanne 1-3 valmista kehittämissuunnitelmaa, joka johtaa pienin askelin kohti asettamaanne tavoitetta. Voitte hakea suunnitelmanne toteuttamiseen KSL-opintokeskuksen opintokerhotukea.

Koulutus sopii hyvin yhden yhdistyksen porukalle (johtokunta, hallitus, aluejärjestö, ammattiosasto).

Toteutus: Päiväkoulutus (7 ot)

Tilauskoulutuksemme

Voit tilata meiltä koulutuksia omalle järjestöllesi omien tarpeittenne mukaan. Suunnittelemme koulutukset yhdessä kanssanne huomioiden järjestönne erityispiirteet ja toiveet. Koulutukset voivat olla kestoltaan muutaman tunnin tai pidempiaikaisia prosesseja. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää lähes missä puolella Suomea tahansa tilaajan varaamissa tiloissa.

Koulutusten hinnat vaihtelevat koulutuksen viikonpäivän ja suunnitteluun tarvittavan räätälöinnin määrän mukaan.

  • Peruspäivähinta koko päivän kestävästä lähikoulutuksesta arkena on 1045 euroa.
  • Lauantaina koulutuksen hinta on 1320 euroa.
  • Sunnuntaina hinta on 1980 euroa.
  • Jokaiseen koulutukseen lisätään hintaa 100 eurosta ylöspäin sen mukaan, kuinka paljon koulutuksen runkoa muutetaan tilaajan toiveiden mukaisesti.
  • Edellisten lisäksi kouluttajan tai kouluttajien mahdolliset matka- ja majoituskulut sekä päivärahat lisätään kokonaishintaan.

Kysy lisää tilauskoulutuksesta