Miten olla oma itsensä ja oppia hallitsemaan esiintymiseen liittyvää jännitystä? Mistä jännitys ja jännite syntyvät? Miten jännitys ja stressi esiintymistilanteessa vaikuttavat? Keskustellaan, hullutellaan ja herätellään esiintymiseen liittyviä turhia mörköjä. Johdatellaan omannäköisen läsnä- ja esilläolon äärelle.

Koulutuksen tavoitteena on oivaltaa – Miten itselle olisi luontevinta kohdata uusia ihmisiä, pitää pieni puhe tai osallistua erilaisiin keskustelutilaisuuksiin?

 

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita

  • Tunnista oma esiintymisjännityksesi
  • Ymmärrä jännityksen ja rentoutumisen mekanismit kehollisina reaktioina
  • Ymmärrä kehon kielen, roolien ja omien ajatusten vaikutukset esiintymistilanteissa
  • Sovella erilaisia työkaluja esiintymisjännityksen hallinnassa esiintymistilanteessa

”Osana koulutusta oli tehtävänä ottaa itsestään valokuva, jossa esiintyy sellaisessa roolissa, jossa tahtoisi olla esiintymistilanteessa.

No, korona kuritti ravintola-alaa kovaa, mutta haaveilin pääseväni työskentelemään fiinissä ravintolassa, viinien ja hyvän ruoan parissa. Kuinka ollakaan, tavoite toteutui, sillä sain varmuutta työhaastatteluun. Tämä menetelmä toimii.” – palaute koulutukseen osallistuneelta Jaanalta.

Kouluttajana toimii Tiina Flygare

Koulutus tilauskoulutuksena

Voit tilata meiltä koulutuksia omalle järjestöllesi omien tarpeittenne mukaan. Suunnittelemme koulutukset yhdessä kanssanne huomioiden järjestönne erityispiirteet ja toiveet. Koulutukset voivat olla kestoltaan muutaman tunnin tai pidempiaikaisia prosesseja. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää lähes missä puolella Suomea tahansa tilaajan varaamissa tiloissa.

Koulutusten hinnat vaihtelevat koulutuksen viikonpäivän ja suunnitteluun mahdollisesti tarvittavan räätälöinnin määrän mukaan. Kouluttajien mahdolliset matka- ja majoituskulut sekä päivärahat lisätään kokonaishintaan.

Kysy lisää