Esiintymisjännitys hallintaan

Miten olla oma itsensä ja oppia hallitsemaan esiintymiseen liittyvää jännitystä? Mistä jännitys ja jännite syntyvät? Miten jännitys ja stressi esiintymistilanteessa vaikuttavat? Keskustellaan, hullutellaan ja herätellään esiintymiseen liittyviä turhia mörköjä. Johdatellaan omannäköisen läsnä- ja esilläolon äärelle. Kurssin tarkoituksena on oivaltaa – miten itselle olisi luontevinta kohdata uusia ihmisiä, pitää pieni puhe tai osallistua erilaisiin keskustelutilaisuuksiin. Sinä hallitset jännitystäsi – jännitys ei hallitse sinua.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia asioita:

  • oman pienen esityksen suunnitteleminen ja toteuttaminen
  • mitä on mokaaminen?
  • minä ihanteellisena esiintyjänä
  • esiintymisen kolme tekijää ja spontaani puhuminen
  • vuorovaikutus yleisön kanssa

Aika ja paikka: 13.3. Tampere
Hinta: 165 €
Maksuton: PAMin ja SEL:n jäsenille
Lisätietoja: koulutustuottaja Tiina Flygare, 050 590 0709, tiina.flygare@ksl.fi

Lähikoulutukseen ootetaan enintään 15 osallistujaa.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 25.2.2021
> Tilaa koulutus ryhmälle

Peruutusehdot

Muista aina perua ilmoittautumisesi, mikäli et osallistu. Turha ilmoittautuminen vie paikan toiselta osallistujalta. Peruutuksen voit tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta tai puhelimitse arkisin kello 10–14 numeroon 040 197 4209.

  • Koulutuksissa, seminaareissa ja muissa tapahtumissa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä KSL-opintokeskukselle.

Osa koulutuksista on maksuttomia ammattiliittojen (SEL ja PAM) jäsenille. Liitot pidättävät oikeuden laskuttaa koulutukseen ilmoittautuneita jäseniään, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Osa koulutuksista on maksuttomia Vasemmistoliiton jäsenille. Perimme todellisen osallistumismaksun kokonaisuudessaan ilmoittautuneilta, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin koulutuksen tai tapahtuman tiedotuksen yhteydessä.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon (7 vrk) kuluessa koulutuksesta tai seminaarista.

Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan kouluttajalle. Kouluttajan yhteystiedot ovat sinulle lähetetyssä kutsukirjeessä.

Hotelli/laivakoulutusten osalta:

Peruutusten laskutuksessa noudatamme hotellin/laivayhtiön peruutusehtoja.

Mikäli koulutus peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi, KSL-opintokeskus ei korvaa matka- ym. kustannuksia.