Siirry sisältöön

Kulttuuriaktivismi

Jalanjälkeni

Jalanjälkeni

Kirjaile ajatuksesi, joka vie kohti luontoa, eläimiä ja ihmisiä kunnioittavaa maailmaa.

Jalanjälkeni-kulttuuriaktivismikampanjassa pohdimme käsityöaktivismin keinoin, miten vaikutamme valinnoilla ja päätöksillä parempaan tulevaisuuteen ja maapallon hyvinvointiin.

Tarvikepaketin tilaaminen on helppo tapa aloittaa käsityöaktivismi. Maksuton tarvikepaketti mahdollistaa jokaiselle käsityöaktivismin kotona, kavereiden kanssa, opintokerhoissa ja koulutuksissa. Paketti sisältää palan kierrätyshuopaa, villalankaa neljässä eri värissä, neulan, ohjeet sekä Jalanjälkeni-lapun, jonka voi kiinnittää valmiiseen käsityöhön.

Mikäli haluat tehdä Jalanjälkeni-teoksen omista kierrätysmateriaaleista, löydät pelkän ohjeen verkkosivultamme.

Voit tehdä huovasta esimerkiksi kirjanmerkin tai merkin kiinnitettäväksi laukkuun tai takkiin. Tee vaikka avaimenperä muistuttamaan askeleesta, jonka haluat ottaa paremman maailman tai rauhan puolesta. Voit koristella teostasi myös kotoa löytyvillä tarvikkeilla, kuten helmillä ja kankailla.

Tiiliseinään on maalattu Ukrainan lipun värit. Kuvan päällä on jalanjälki-logo auringonkukalla.

Jalanjälkenä auringonkukka

Julkaisimme Jalanjälkeni -tarvikepaketista auringonkukkaversion. Rauhaa ja demokratiaa tulee puolustaa entistä voimakkaammin. Käsittele tunteitasi ja ajatuksiasi käsityöaktivismin avulla.

Ryhdy käsityöaktivistiksi rauhan puolesta
Henkilö ottaa valokuvaa älypuhelimella jostain pöydällä olevasta.

Jaa #jalanjälki somessa

Jaa teoksestasi kuva Instagramiin aihetunnisteilla #jalanjälkeni, #SunFlowerForUkraine #käsityöaktivismi, #craftivism ja #kulttuuriaktivismi ja tägää @jalanjalkeni @kslopintokeskus.

Voit myös lähettää kuvan osoitteeseen , jos haluat että jaamme kuvan  puolestasi.

Katsele Jalanjälkiä Instagramissa
Huovanpala, johon on kirjailtu villalangalla kasvu, kuuntelu, kiitollisuus ja sydän. Huopaan on kiinnitetty merkki, jossa lukee #jalanjälkeni.

Perusta opintokerho

Kokoa ryhmä, jossa vähintään viisi yli 15-vuotiasta osallistujaa. Maksamme opintokerholle korotetun, 150 euron tuen sekä maksuttomat Jalanjälkeni-tarvikepaketit.

Lue lisää opinto­kerho­tuesta