• Aika ja paikka
    Helsingissä 31.8.2024 klo 9–16

Hinta
60 euroa.

Koulutus on maksuton SEL:n jäsenille. Myös monet muut ammattiyhdistykset tukevat jäsentensä kouluttautumista. Kysy omastasi, oletko oikeutettu tukeen.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 16.8.2024

Järjestön toiminta on kaikille parempaa, jos turvallisemman tilan periaatteet toteutuvat. Niiden tavoitteena on mahdollistaa osallistujille tunne fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta. Häirintäyhdyshenkilö on tukihenkilö, jonka puoleen voi kääntyä, mikäli kokee tulleensa häirityksi tai todistaneeksi epäasiallista käytöstä. Häirintäyhdyshenkilö auttaa häirintätilanteiden selvittelyssä ja edistää siten ihmisten tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.

Häirintäyhdyshenkilökoulutuksessa opitaan rakentamaan turvallisempaa tilaa ja toimimaan häirintäyhdyshenkilönä järjestöissä.

Koulutuksessa turvallisemman tilan periaatteita tarkastellaan osana järjestön omia prosesseja, rakenteita ja resursseja. Häirintäyhdyshenkilönä toimimisen avuksi koulutus tarjoaa tunnetyöskentelyn, kunnioittavan kohtaamisen ja rohkean puuttumisen työkaluja.

Koulutuksessa saat valmiudet

  • Selittää turvallisemman tilan periaatteiden tarkoituksen ja tarpeen
  • Valita keinoja, joilla toteuttaa turvallisemman tilan periaatteita omassa järjestössä
  • Ymmärtää tunnetyön merkitystä ja soveltaa sitä ihmisten kunnioittavassa kohtaamisessa
  • Toimia rohkeasti ja rakentavasti häirintätilanteissa

Lue verkkosivulta, kuinka kouluttajamme Arto Leinonen purkaa turvallisemman tilan periaatteisiin liitettyjä myyttejä.

Avoimen koulutuksen peruutusehdot

Muista aina perua ilmoittautumisesi, mikäli et osallistu. Voit joutua maksamaan koulutuksen hinnan, mikäli et tee peruutusta määräaikaan mennessä. Peruutuksen voit tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta tai puhelimitse arkisin kello 10–14 numeroon 040 197 4209.

Lue lisää peruutusehdoista.

Koulutus tilauskoulutuksena

Voit tilata meiltä koulutuksia omalle järjestöllesi omien tarpeittenne mukaan. Suunnittelemme koulutukset yhdessä kanssanne huomioiden järjestönne erityispiirteet ja toiveet. Koulutukset voivat olla kestoltaan muutaman tunnin tai pidempiaikaisia prosesseja. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää lähes missä puolella Suomea tahansa tilaajan varaamissa tiloissa.

Koulutusten hinnat vaihtelevat koulutuksen viikonpäivän ja suunnitteluun mahdollisesti tarvittavan räätälöinnin määrän mukaan. Kouluttajien mahdolliset matka- ja majoituskulut sekä päivärahat lisätään kokonaishintaan.

Kysy lisää

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 16.8.2024