Canva on maksuton työkalu, jolla voit tehdä näyttäviä somepäivityksiä ja esitteitä. Canvan perus- ja jatkokoulutukset sopivat järjestöille ja muille organisaatioille, jotka haluavat kehittää kuvallista viestintää tai tuottaa nopeasti visuaalisia sisältöjä.

Peruskoulutuksessa käymme läpi, miksi visuaalinen viestintä on tärkeää ja missä kaikkialla Canvaa voi käyttää. Tutustumme Canvan perusominaisuuksiin.

Jatkokoulutuksessa syvennymme Canva Pro/Canva for Nonprofitsin ominaisuuksiin. Opimme sommittelusta ja saavutettavuudesta sekä Canvan hyödyntämisestä painotuotteissa.

 

Tilauskoulutuksemme

Voit tilata meiltä koulutuksia omalle järjestöllesi omien tarpeittenne mukaan. Suunnittelemme koulutukset yhdessä kanssanne huomioiden järjestönne erityispiirteet ja toiveet. Koulutukset voivat olla kestoltaan muutaman tunnin tai pidempiaikaisia prosesseja. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää lähes missä puolella Suomea tahansa tilaajan varaamissa tiloissa.

Koulutusten hinnat vaihtelevat koulutuksen viikonpäivän ja suunnitteluun mahdollisesti tarvittavan räätälöinnin määrän mukaan. Kouluttajien mahdolliset matka- ja majoituskulut sekä päivärahat lisätään kokonaishintaan.

Kysy lisää tilauskoulutuksesta