Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkopalvelua ksl.fi ja on laadittu 23.5.2022. Ksl.fi-sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio 27.4.2022.

Saavutettavuusauditoinnin tulokset on huomioitu verkkopalvelun kehityksessä ja toimenpiteet muutosten tekemiseksi on aloitettu. Tätä selostetta tullaan päivittämään sitä mukaan kun parannuksia tehdään.

Verkkopalvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain

Alla tarkempi erittely havaittuihin puutteisiin.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

Havaittava

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty:

  • 1.2.3 Kuvailutulkkaus tai mediavastine (tallennettu)
  • 1.4.3 Kontrasti (minimi)

Video ja ääniartikkeleissa on tekstitykset tai tekstivastineet tarjolla, mutta yksityiskohtaista kuvailutulkkausta ei kaikkeen sisältöön ole vielä saatavilla.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Pyrimme jatkuvasti parantamaan ksl.fi-verkkopalvelun saavutettavuutta. Käyttäjät saattavat edelleen kohdata verkkopalvelussa joitakin saavutettavuusongelmia, joita ei ole havaittu arvioinnissa tai jotka ilmenevät myöhemmin uusien sisältöjen ja toimintojen myötä. Jos löydät ongelmia, joita ei ole kuvattu tällä sivulla, ilmoita niistä meille, ja teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi. Lain mukainen vastausaika on enintään 14 vuorokautta.

Sähköpostilla

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000
www.saavutettavuusvaatimukset.fi