Siirry sisältöön

Vasen-koulutus

Vasemmistotoimijoille

Vasemmistotoimijoille

Vasen-koulutukset ovat vasemmistoaktiiveille laadittuja koulutuksia ja tilaisuuksia, joissa on yhteiskunnallista muutosvoimaa. Toteutamme vasemmistoliiton osastoille ja yhdistyksille koulutuksia yhdistystoiminnan perusasioista, jäsenten osallistamisesta, sosiaalisen median käytöstä sekä poliittisesta vaikuttamisesta ja kampanjoinnista. Työpajamuotoisissa koulutuksissa toiminta kehittyy kuin itsestään!  

Tutustu myös julkaisuihimme. Tuotamme yhteiskunnallisia tietokirjoja ja järjestötoiminnan oppaita, joissa teoreettinen ajattelu paiskaa kättä käytännön toiminnan kanssa. 

Krissu Sirola-Korhonen ohjaa ryhmää ulkona.

Vasen-koulutukset

Opi perusasioita yhdistystoiminnasta, uusien jäsenten osallistamisesta, sosiaalisen median hyödyntämisestä sekä poliittisesta vaikuttamisesta ja kampanjoinnista. Osallista osastosi tai yhdistyksesi jäseniä toimintaan Vaikuta vasemmistossa -koulutuksella tai jäsenillalla. Käynnistä yhdistyksen toiminta uuden hallituksen valinnan jälkeen perehdyttämis- ja vuosikellokoulutuksella.

Tutustu koulutuksiin
Henkilö kuuntelee luentosalissa esitystä kädellään leukaansa nojaten.

Tilaisuudet ja webinaarit

Osallistu yhteiskuntaa vasemmistolaisesta näkökulmasta käsitteleviin tilaisuuksiin, kuten webinaareihin ja seminaareihin.

Tilaisuudet ja webinaarit
Poliitikkokoululaiset keskustelevat ryhmässä.

Poliitikkokoulu

Poliitikkokoulu on pitkäkestoinen koulutus vasemmistoaktiiveille, jotka haluavat vahvistaa poliittisten sisältöjen tietämystään, järjestöosaamistaan ja kampanjointitaitojaan. Seuraava Poliitikkokoulu alkaa elokuussa 2024. Haku on auki 7.4.2024 asti. Poliitikkokoulun aiemmin käyneille järjestetään alumnitapaaminen 7.9. Helsingissä.

Lue lisää Poliitikkokoulusta
Vihkoja ja kyniä pöydällä.

Julkaisut

Vahvista järjestöosaamistasi ja poliittista vaikuttamista tutustumalla julkaisuihimme ja materiaaleihimme. Voit ladata julkaisuja verkkosivuiltamme tai tilata niitä maksutta printtinä. Esimerkkejä hyödyllisistä oppaista ovat Vaikuta vallanpitäjiin, Yhdistyksen avaimet ja Avoin osasto – Työkaluja puolueosaston osallistavaan toimintaan.

Tutustu julkaisuihin

Vaikuta vasemmistossa

Tilaamalla Vaikuta vasemmistossa -uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla vasemmistoa tukevasta toiminnastamme.

Kuinka voimme auttaa?