Kuinka huomioida ryhmä verkkokokoontumisissa niin, että ryhmän ilmapiiri rakentuu luottamukselliseksi ja turvalliseksi? Ohjaaminen verkossa -koulutuksessa opit edistämään ryhmän luovuutta ja saat ideat syttymään osallistujien ajatuksissa. Opettelemme hyödyntämään kameraa ja erilaisia sovelluksia, jotka osallistavat ihmiset mukaan yhteiseen tekemiseen. 

Koulutuksen tavoitteet

  • Huomioit ryhmän jäsenten tarpeet ja ymmärrät vuorovaikutuksen merkityksen verkkotapaamisten toteutuksessa. 
  • Ymmärrät ohjaajan tekojen merkityksen ryhmän ilmapiirin rakentamisessa ja turvallisuuden tunteen edistämisessä. 
  • Tunnistat ja selittät ryhmän elinkaaren vaiheet. 
  • Sovellat rooli-käsitteen teoriaa ja merkitystä ryhmän ohjaamisessa. 
  • Suunnittelet oman verkkotapahtuman ja hyödynnät siinä koulutuksesta poimimiasi ideoita. Hyödynnät suunnitelmassasi verkon sovelluksia (Teams, Padlet, Answergarden). 

Koulutus tilauskoulutuksena

Voit tilata meiltä koulutuksia omalle järjestöllesi omien tarpeittenne mukaan. Suunnittelemme koulutukset yhdessä kanssanne huomioiden järjestönne erityispiirteet ja toiveet. Koulutukset voivat olla kestoltaan muutaman tunnin tai pidempiaikaisia prosesseja. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää lähes missä puolella Suomea tahansa tilaajan varaamissa tiloissa.

Koulutusten hinnat vaihtelevat koulutuksen viikonpäivän ja suunnitteluun mahdollisesti tarvittavan räätälöinnin määrän mukaan. Kouluttajien mahdolliset matka- ja majoituskulut sekä päivärahat lisätään kokonaishintaan.

Kysy lisää