Haluatko ottaa uuden lähestymistavan vaikuttamistyöhön ja saada uusia jäseniä innostumaan järjestön toiminnasta?

Työpajassa osallistujat tekevät käsityömenetelmiä käyttäen kantaaottavan teoksen. Työpajan aikana on tarkoitus antaa ajatuksille ja keskustelulle aikaa samalla, kun luodaan omia mielipiteitä käsityöaktivismin keinoin näkyville.

Työpajan voi pitää joko yhden illan, päivän tai viikonlopun aikana. Käsityötekniikka on voi olla esimerkiksi tilkkutyö, huovutus, ristipisto tai sekatekniikka kunhan sen suhteuttaa käytettävään aikaan. Vain mielikuvitus on rajana!

Työpajassa jaetaan yhdessä ajatuksia ja annetaan kaikille mahdollisuus olla käsityöaktivisti.

Kulttuuritoimintamme perustuu kulttuuriaktivismiin.

Tilauskoulutuksemme

Voit tilata meiltä koulutuksia omalle järjestöllesi omien tarpeittenne mukaan. Suunnittelemme koulutukset yhdessä kanssanne huomioiden järjestönne erityispiirteet ja toiveet. Koulutukset voivat olla kestoltaan muutaman tunnin tai pidempiaikaisia prosesseja. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää lähes missä puolella Suomea tahansa tilaajan varaamissa tiloissa.

Koulutusten hinnat vaihtelevat koulutuksen viikonpäivän ja suunnitteluun mahdollisesti tarvittavan räätälöinnin määrän mukaan. Kouluttajien mahdolliset matka- ja majoituskulut sekä päivärahat lisätään kokonaishintaan.

Kysy lisää käsityöaktivismityöpajasta