Auta itseäsi ja kaveriasi tehokkaasti eteenpäin elämässä monenlaisten valintojen viidakossa. Tee oma elämänpizzasi ja tunnista ratkaisua vaativia kohtia elämässäsi.Pohdi valintatilanteiden taustalla olevia tekijöitä ja ole itsesi valmentaja. 

Löydä uusia ratkaisuja, jotka lisäävät mielekkyyttä tekemiseesi. Suuntaa toimintaasi tehokkaasti kohti itse asettamiasi tavoitteita.   

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita

  • Ymmärrät, mitä toimintaan ohjaava coaching on
  • Tarkastelet ja arvioit oman elämäsi toimintaympäristöä
  • Tunnistat toimintaan ohjaavan coaching-prosessin vaiheet
  • Sovellat opittua prosessia itsen ja toisen tukemisessa
  • Toteutat toimintasuunnitelmasi ensimmäisen askeleen

Koulutus tilauskoulutuksena

Voit tilata meiltä koulutuksia omalle järjestöllesi omien tarpeittenne mukaan. Suunnittelemme koulutukset yhdessä kanssanne huomioiden järjestönne erityispiirteet ja toiveet. Koulutukset voivat olla kestoltaan muutaman tunnin tai pidempiaikaisia prosesseja. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää lähes missä puolella Suomea tahansa tilaajan varaamissa tiloissa.

Koulutusten hinnat vaihtelevat koulutuksen viikonpäivän ja suunnitteluun mahdollisesti tarvittavan räätälöinnin määrän mukaan. Kouluttajien mahdolliset matka- ja majoituskulut sekä päivärahat lisätään kokonaishintaan.

Kysy lisää