Vaikuta vallanpitäjiin -lobbauskoulutus

Haluaisitteko vaikuttaa järjestössänne tehokkaasti johonkin paikalliseen tai valtakunnalliseen kysymykseen?  

Lobbaaminen on suoraa vaikuttamista poliittiseen päätöksentekoon. Vaikuta vallanpitäjiin -koulutus käy havainnollisesti läpi, mitä lobbaaminen on, mihin sillä voidaan vaikuttaa – ja miksi sen pitäisi kiinnostaa sinuakin!  


Vaikuta vallanpitäjiin -koulutus antaa käytännönläheisiä vinkkejä siihen, miten lobbauksen kohteet kannattaa valita ja miten menestyksellinen lobbauskampanja suunnitellaan.  Koulutus antaa eväitä vaikuttavan viestin muotoilemiseen ja tehokkaan lobbausprosessin toteuttamiseen. Koulutus sisältää oppimista edistäviä tehtäviä ja se on suunnattu järjestötoimijoille.

Sisältö:
Hyvä paha lobbaus – mielikuvia lobbaamisesta
Lobbaamisen ABC
Ajankohtaiset kysymykset vaikuttamisen kentällä
Lobbaustaidot ja lobbauksen suunnitteleminen 

Koulutus perustuu Vaikuta vallanpitäjiin – järjestölobbaajan opas -julkaisuun (KSL 2018). Opas jaetaan koulutuksen osallistujille.  

Toteutus: Päiväkoulutus (7 ot) tai tiiviimpi iltakoulutus (4 ot)

 

Tiia Kontkasen kasvokuva
Tiia Kontkanen

Koulutustuottaja

040 570 3131
tiia.kontkanen@ksl.fi

Voit tilata KSL-opintokeskuksesta koulutuksia eri kokoisille ryhmille. Koulutukset toteutetaan tarpeidenne ja toiveidenne mukaan, ja ne voivat kestää vain muutaman tunnin tai olla pitkäkestoinen prosessi. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää joko KSL:n tiloissa tai muussa haluamassanne paikassa. Tilauskoulutusten hinnat vaihtelevat koulutussisältöjen ja -järjestelyjen mukaan. Tutustu koulutusvaihtoehtoihimme, ota yhteyttä ja kerro koulutustarpeestanne!

Järjestämme myös avoimia koulutuksia, joihin voi osallistua kuka tahansa yksittäinen osallistuja.