Kuvassa videokamera. joka kuvaa ihmistä

Videot

Tuotamme monenlaista video- ja äänimateriaalia, joka tukee oppimista.

Monimediapalvelut jäsenjärjestöille

Tarjoamme myös jäsenjärjestöillemme edullisesti kevyitä monimediapalveluita, kuten videokuvausta, valokuvausta ja äänitystä. Video on tehokas viestinnän väline, joka herättää tunteita. Videoita voi tehdä esimerkiksi tapahtumista ja seminaareista tai voimme yhdessä suunnitella vaikkapa lyhyen tietoiskun. Suunnittelu lähtee yhdessä ideoinnista. Voimme tehdä videospotin alusta loppuun ja siirtää sen vaikkapa YouTubeen tai Vimeoon. Autamme mielellämme tuotannon eri vaiheissa. Pyydä tarjous monimediatuottajalta!

Olli Sydänmaan kasvokuva
Olli Sydänmaa

Monimediatuottaja

050 590 0716
olli.sydanmaa@ksl.fi

KSL-opintokeskus Videoblogi

Oppimisen aamiainen: Uusi yhteisöllisyys poikkeustilassa

Onko korona uudenlaisen yhteisöllisyyden ja solidaarisuuden alku? Mitä mahdollisuuksia netti tarjoaa yhteisölliselle toiminnalle?

KSL-opintokeskuksen Oppimisen aamiaisella aiheesta alustaa osallistumisen, yhteiskunnan ja yhteisöllisten hankkeiden asiantuntija Pauliina Seppälä, jonka tunnetuimpia projekteja ovat Yhteismaa, Nappi Naapuri ja Mesenaatti.me.

KSL-pedagogiikka

Aikuisen oppiminen on uudelleentulkintojen tekemistä, ennakkoasenteiden ylittämistä. Tutustu KSL-opintokeskuksen pedagogiikkaan.

Kulttuuri

”Jälki, joka meiltä jää – siinä meidän sivistys mitataan.”
KSL-opintokeskus sai 5.6.2020 webinaarivieraaksi sosiaalipedagogiikan apulaisprofessori Arto O. Salosen. Video on tallenne webinaariluennosta, jonka teemoina ovat mm. kestävän tulevaisuuden tekeminen, hyvä elämä ja sivistys.

OppiJana – Maahanmuuttajanuoret vapaaehtoistyössä – oppia opiskelijalle ja järjestölle 2020-2022

Hankkeessa vahvistetaan aikuisten perusopetuksessa opiskelevien maahanmuuttajanuorten koulutus- ja työelämävalmiuksia sekä yhteiskuntaan integroitumista vapaaehtoistyöhön osallistumisen kautta.