Kuvassa eri-ikäisiä ihmisiä istumassa ringissä

Koulutus­kalenteri

Järjestämme koulutuksia muun muassa järjestötoiminnasta, kampanjoinnista ja esiintymisestä. Näihin koulutuksiin voi ilmoittautua kuka tahansa aiheesta kiinnostunut.

Toimimme koulutuksissamme viranomaisten koronaohjeiden mukaisesti. Seuraamme koronatilannetta ja päivitämme ohjeistusta tarvittaessa.

Lähiopetukseksi suunnitellut koulutukset voidaan tilanteen muuttuessa toteuttaa verkossa.
Lähikoulutuksen ryhmäkoko määräytyy voimassaolevien rajoitusten mukaisesti. Majoitamme kahden päivän lähikoulutuksiin osallistuvat yhden hengen huoneisiin ilman erilliskorvausta vuonna 2021.
Aika ja paikka Koulutuksen nimi
2.8.2021–31.12.2022, Osku haltuun! -verkkokoulutus osuuskuntien hallinnosta
2.8.2021–31.12.2022, Osku pystyyn! -verkkokoulutus osuuskunnan perustamisesta
15.2.2022–15.3.2022, Jäsenenä yhdistyksessä
15.2.2022–29.3.2022, Ohjaaminen verkossa
26.2.2022–2.4.2022, Helsinki Ohjaustyön perusteet järjestöissä

Ilmoittautuminen

Pääset ilmoittautumaan koulutukseen kunkin koulutuksen tiedoista. Sähköisen lomakkeen lisäksi voit ilmoittautua puhelimitse 040 197 4209 (arkisin klo 10–14). Ilmoittautumisaika päättyy pääsääntöisesti kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, mutta senkin jälkeen voi tiedustella vapaita paikkoja. Jokaisen koulutuksessa on ilmoitettu erikseen tarkka ilmoittautumisaika.

Koulutuksen ohjelma ja aikataulu sekä lasku osallistumisesta toimitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Huom! Muista aina perua ilmoittautumisesi, mikäli et osallistu. Voit joutua maksamaan osallistumisesi itse, mikäli et ilmoita peruutuksesta ennen määräaikaa. Turha ilmoittautuminen vie myös paikan toiselta osallistujalta. Peruutuksen voit tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta tai puhelimitse arkisin kello 10–14 numeroon 040 197 4209. Tutustu koulutusten peruutusehtoihin täällä.

Peruuta ilmoittautuminen

Osallistumismaksu

Koulutuksen hinta/osallistuja on koulutuksen kuvauksessa erikseen mainittu.

Alennukset vuonna 2021

  • Koulutukset ovat maksuttomia Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL:n jäsenille.
  • PAM maksaa jäsenensä osallistumisen yhteen KSL:n avoimeen koulutukseen vuoden aikana.
  • Osa koulutuksista on maksuttomia Vasemmistoliiton jäsenille. Löydät tiedon maksuttomuudesta koulutuksen kuvauksesta.

Huom! Osa koulutuksista on maksuttomia ammattiliittojen (SEL ja PAM) jäsenille. Liitot pidättävät oikeuden laskuttaa koulutukseen ilmoittautuneita jäseniään, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Osa koulutuksista on maksuttomia Vasemmistoliiton jäsenille. Perimme todellisen osallistumismaksun kokonaisuudessaan ilmoittautuneilta, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti. Tutustu peruutusehtoihin täällä. 

Monet ammattiliitot tukevat jäsenistönsä osallistumista kursseille. Kysy lisää omasta ammattiliitostasi!

Tilaa koulutus ryhmälle

KSL-opintokeskus tuottaa tilauksesta koulutuksia erikokoisille ryhmille. Koulutukset toteutetaan tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista.

Kaikkia KSL:n koulutuksia on mahdollista tilata eri kokoisille ryhmille sopivaan aikaan ja paikkaan.

Tutustu tilauskoulutuksiin