Jäsenenä yhdistyksessä

Yhdistyksessä mukanaolo on oiva tapa vaikuttaa itselle tärkeisiin asioihin. Mitä jäseneltä odotetaan, mihin hänellä on oikeus osallistua ja millaiset säännöt toimintaa ohjaavat? 

Tässä koulutuksessa tutustumme yhdistystoimintaan. Avoimessa opintomateriaalissa pääset tutustumaan yhdistystoiminnan historiaan ja sen vaikuttavuuteen suomalaisessa yhteiskunnassa. Koulutusmateriaalin ja videoiden avulla ymmärrät ja tiedostat yhdistyksen jäsenten oikeudet ja velvollisuudet. Käymme läpi erilaiset jäsenyyden muodot ja roolit yhdistyksessä. Tutustumme myös vaikuttamiskanaviin sekä osallistumisen muotoihin mm. ammattiyhdistys- tai puoluetoiminnassa. 

 Ohjattu pilottikoulutus koostuu aloitus- ja lopetuswebinaarista sekä itseopiskelumateriaalista. 

Aika ja paikka: Verkkokoulutus

Aloituswebinaari 15.2. klo 17–19
Itseopiskelua Peda.net-oppimisympäristössä
Lopetuswebinaari 15.3. klo 17-19 

Hinta: maksuton
Lisätietoja:
koulutustuottaja krissu.sirola-korhonen@ksl.fi

Verkkokoulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 31.1.2022

> Tilaa koulutus ryhmälle

Peruutusehdot

Muista aina perua ilmoittautumisesi, mikäli et osallistu. Voit joutua maksamaan koulutuksen hinnan, mikäli et tee peruutusta määräaikaan mennessä. Peruutuksen voit tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta tai puhelimitse arkisin kello 10–14 numeroon 040 197 4209.

  • Koulutuksissa, seminaareissa ja muissa tapahtumissa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä KSL-opintokeskukselle.

Osa koulutuksista on maksuttomia ammattiliittojen (SEL ja PAM) jäsenille. Liitot pidättävät oikeuden laskuttaa koulutukseen ilmoittautuneita jäseniään, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Osa koulutuksista on maksuttomia Vasemmistoliiton jäsenille. Perimme todellisen osallistumismaksun kokonaisuudessaan ilmoittautuneilta, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin koulutuksen tai tapahtuman tiedotuksen yhteydessä.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon (7 vrk) kuluessa koulutuksesta tai seminaarista.

Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan kouluttajalle. Kouluttajan yhteystiedot ovat sinulle lähetetyssä kutsukirjeessä.

Hotelli/laivakoulutusten osalta:

Peruutusten laskutuksessa noudatamme hotellin/laivayhtiön peruutusehtoja.

Mikäli koulutus peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi, KSL-opintokeskus ei korvaa matka- ym. kustannuksia.