Koulutuksen kuvaus

Yhdistyksessä mukanaolo on oiva tapa vaikuttaa itselle tärkeisiin asioihin. Mitä jäseneltä odotetaan, mihin hänellä on oikeus osallistua ja millaiset säännöt toimintaa ohjaavat?

Tässä koulutuksessa tutustumme yhdistystoimintaan. Avoimessa opintomateriaalissa pääset tutustumaan yhdistystoiminnan historiaan ja sen vaikuttavuuteen suomalaisessa yhteiskunnassa. Koulutusmateriaalin ja videoiden avulla ymmärrät ja tiedostat yhdistyksen jäsenten oikeudet ja velvollisuudet. Käymme läpi erilaiset jäsenyyden muodot ja roolit yhdistyksessä. Tutustumme myös vaikuttamiskanaviin sekä osallistumisen muotoihin mm. ammattiyhdistys- tai puoluetoiminnassa.

Ohjattu pilottikoulutus koostuu aloitus- ja lopetuswebinaarista sekä itseopiskelumateriaalista.

Tilauskoulutuksemme

Voit tilata meiltä koulutuksia omalle järjestöllesi omien tarpeittenne mukaan. Suunnittelemme koulutukset yhdessä kanssanne huomioiden järjestönne erityispiirteet ja toiveet. Koulutukset voivat olla kestoltaan muutaman tunnin tai pidempiaikaisia prosesseja. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää lähes missä puolella Suomea tahansa tilaajan varaamissa tiloissa.

Koulutusten hinnat vaihtelevat koulutuksen viikonpäivän ja suunnitteluun tarvittavan räätälöinnin määrän mukaan.

  • Peruspäivähinta koko päivän kestävästä lähikoulutuksesta arkena on 950 euroa.
  • Lauantaina koulutuksen hinta on 1200 euroa.
  • Sunnuntaina hinta on 1900 euroa.
  • Jokaiseen koulutukseen lisätään hintaa 100 eurosta ylöspäin sen mukaan, kuinka paljon koulutuksen runkoa muutetaan tilaajan toiveiden mukaisesti.
  • Edellisten lisäksi kouluttajan tai kouluttajien mahdolliset matka- ja majoituskulut sekä päivärahat lisätään kokonaishintaan.