Iloa ja virkistystä yhdistyksessä

Tämän opintokerhoaineiston tavoitteena on olla tukena ja työkaluna oman toiminnan sisältöä tutkivalle yhdistykselle, hallitukselle tai johtokunnalle.  Läpikäytävät aiheet on suunniteltu yhdessä Nokian Eläkeläiset ry:n ryhmän kanssa. Aineisto sopii hyvin kaikkien yhdistysten käyttöön.

Opintoaineisto auttaa osallistujia keskustelemaan yhdistyksen toiminnan sisällöistä hyvässä hengessä ja huomioimaan yhdistyksen jäsenten erilaisia tarpeita. Mitä yhdistyksen virkistystoiminta on? Millainen on hyvä johtokunta/hallitus? Miten huomioimme jäsenten tarpeita? Miten käsitellä klikkejä? Mitä kaikkea meidän yhdistyksessä tehdään?

Aineistossa on ohjeet jokaista opintokerhon kokoontumiskertaa varten. Opintokerhona toimivalta johtokunnalta/hallitukselta menee aikaa tehtävien läpikäymiseen noin 40 tuntia. Aineiston tehtäviä voi hyvin käydä läpi vaikkapa kokousten yhteydessä. Opintokerhoille aineisto on maksuton.

Aineiston on tuottanut ja kirjoittanut Tiina Huhtala, KSL ry ja mukana tekemisessä ovat olleet: Eero Schroderus, Teatteri Retikka; Nokian Eläkeläiset ry; Sini Salmenjoki, KSL ry.

Hinta:
5 €/kappale

Tilaa julkaisu