Työyhteisössämme aloitti kurssisihteerinä toukokuun puolessa välissä Ksenia Peltovuori, 34. Hänen työtehtävänä on tukea järjestöjen opinnollista toimintaa sekä pedagogisesti että taloudellisesti.

Meille Ksenia siirtyi Suomen suurimmasta eläinsuojelujärjestöstä SEYstä, jossa hän työskenteli muun muassa jäsenyhdistys- ja nuorisotoiminnan koordinaattorina.
– Kiinnostus järjestöihin tulee minulle verenperintönä. Vanhempani ovat olleet aktiivisia yhdistystoimijoita ja isäni toimi aikanaan myös KSL:n Tornion opintojärjestön puheenjohtajana.

Ksenia muistaa jo teininä ajatelleensa, että hän haluaa työskennellä järjestössä ja se saikin hänet opiskelemaan HUMAKissa yhteisöpedagogiksi.
– Haluan olla mahdollistamassa aktiivista ja moninaista kansalaistoimintaa sekä edesauttaa kansalaistoimijoiden työtä.

Monipuolinen ja merkityksellinen tehtävä

Kurssisihteerinä Ksenia toimii yhteistyössä KSL:n kursseja järjestävien järjestöjen kanssa tarjoten heille niin taloudellista kuin pedagogista tukea. Hän kokee tärkeäksi, että voi olla mahdollistamassa elinikäistä oppimista erilaisissa yhteisöissä.
– Perehdytykseni aikana olen pohtinut paljon sitä, miten yksittäiset ihmiset voivat voimaantua ja saada erilaisia työkalua elämäänsä tukemistamme kursseista. Itsellenikin monet harrastukset ja kurssit ovat olleet tosi merkityksellisiä.

Aivan kuin olisin tullut kotiin

Järjestökenttä on uudelle kurssisihteerille entuudestaan tuttu ja hän on aikaisemmin tehnyt yhteistyötä monien eri järjestöjen kanssa.
– Vahvuutenani näen, että tunnen KSL:n kurssitoiminnan sekä kurssijärjestäjän että osallistujan näkökulmasta.

KSL on kiinnostanut häntä pitkään toimijana ja työnantajana.
– Kurssisihteerin toimen tultua auki ajattelin, että nyt minun on pakko hakea paikkaa. Muutaman viikon aikana minulle on ollut sellainen aivan kuin olisin tullut kotiini -fiilis.

Emmi jatkaa järjestösuunnittelijana

Kurssisihteerinä aiemmin toiminut Emmi Alho puolestaan jatkaa KSL:ssa järjestösuunnittelijana. Emmin työtehtäviin kuuluu muun muassa jäsen- ja hankeviestintä.

Toivotamme Ksenian lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme ja Emmille menestyksekästä uraa järjestösuunnittelijana KSL-opintokeskuksessa!

Tavoitat kurssisihteeri Ksenia Peltovuoren sähköpostitse ksenia.peltovuori@ksl.fi tai kurssit@ksl.fi tai puhelimitse 040 725 6171.
Tavoitat järjestösuunnittelija Emmi Alhon sähköpostitse emmi.alho@ksl.fi tai puhelimitse 040 544 3003.

> Lue lisää kurssituesta