Haaveiletko osuuskunnan perustamisesta tai osuuskunnassa toimimisesta?

Osuuskunnan perustaminen -koulutuksessa käymme läpi, miten osuuskunta eroaa muista yritysmuodoista ja tutustumme osuuskunnan perustamistoimenpiteisiin sekä osuuskunnassa työllistymisen mahdollisuuksiin. Tunnistamme pienosuustoiminnan haasteita ja muotoilemme omaa osuuskuntaideaa käytännössä toteutettavaan suuntaan. Näkökulmamme on pienosuuskunnassa ja yhteiskunnallisessa yrittäjyydessä.

Ota oma osuuskuntaideasi mukaan ja tule oppimaan yhdessä, miten siitä voidaan tehdä totta!

Koulutuksessa käsitellään seuraavia asioita

  • Osuuskunta yritysmuotona
  • Osuuskunnan perustamistoimenpiteet
  • Osuuskunnassa työllistymisen tavat
  • Pienosuuskunnan näkökulma yhteisölliseen yrittämiseen
  • Oman osuuskuntaidean muotoileminen käytännössä toteutettavaan suuntaan

Koulutus tilauskoulutuksena

Voit tilata meiltä koulutuksia omalle järjestöllesi omien tarpeittenne mukaan. Suunnittelemme koulutukset yhdessä kanssanne huomioiden järjestönne erityispiirteet ja toiveet. Koulutukset voivat olla kestoltaan muutaman tunnin tai pidempiaikaisia prosesseja. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää lähes missä puolella Suomea tahansa tilaajan varaamissa tiloissa.

Koulutusten hinnat vaihtelevat koulutuksen viikonpäivän ja suunnitteluun mahdollisesti tarvittavan räätälöinnin määrän mukaan. Kouluttajien mahdolliset matka- ja majoituskulut sekä päivärahat lisätään kokonaishintaan.

Kysy lisää