Järjestöjen toiminnassa kohtaamme ihmisiä muun muassa kokouksissa, tapahtumissa ja vaalityössä. Saatat toimia eri tilaisuuksissa osastosi ja puolueen edustajana. Näissä tilaisuuksissa pääsee keskustelemaan uusien ihmisten kanssa, pitämään puheita tai olemaan muuten esillä.

Kohtaamiseen liittyy myös haasteita ja jännityksiä. Tässä koulutuksessa avaamme näitä asioita yhdessä järjestötyön näkökulmasta. Haemme varmuutta erilaisiin tilanteisiin ja hyviä lähestymistapoja uusiin kohtaamisiin. Koulutus tuo keinoja esiintymistilanteessa jännityksen tunnistamiseen ja hallintaan. Koulutuksessa pääset myös miettimään omaa rooliasi yhdistyksen edustajana.

Miten aloittaisin luontevan keskustelun telttatapahtumassa? Kuinka houkuttelisin uusia toimijoita mukaan osaston ja vasemmiston toimintaan?

Koulutus toteutetaan neljän tunnin kokonaisuutena iltaisin tai osana muuta osaston tapahtumapäivää. Sitä on mahdollisuus muokata osaston tarpeisiin ajallisesti ja eri sisältöjä painottaen

Vasen-koulutukset

Vasen-koulutukset ovat vasemmistoaktiiveille suunnattuja koulutuksia ja tilaisuuksia, joissa on yhteiskunnallista muutosvoimaa! Toteutamme vasemmistoliiton osastoille ja yhdistyksille koulutuksia yhdistystoiminnan perusasioista, jäsenten osallistamisesta, sosiaalisen median käytöstä sekä poliittisesta vaikuttamisesta ja kampanjoinnista. Työpajamuotoisissa koulutuksissa toiminta kehittyy kuin itsestään!

Muista myös yhteistyö muiden osastojen ja yhdistysten kanssa. Yhdessä saa helpommin hyvän joukon kasaan ja samalla voi kehittää yhteistä toimintaa.

Kysy lisää tilauskoulutuksesta