Aktivoidaan uudet toimijat mukaan! Koulutuksessa saa hyvän kuvan vasemmistoliiton toiminnasta ja kannustetaan aktivoitumaan mukaan. Se on oiva tilaisuus esitellä uusille jäsenille puolueen paikallistoiminnan tärkeyttä ja saada uusia näkökulmia sekä ideoita toiminnan kehittämiseen. Osallistujat saavat tilaisuuden pohtia, miksi ja miten he itse haluaisivat vasemmistossa toimia.

Koulutuksessa vasemmistoa tarkastellaan sekä puolueena että laajempana yhteiskunnallisena liikkeenä. Koulutus antaa perustiedot järjestötoimintaan ja aktivoi osaksi paikallistoimintaa.

Mikä uusia jäseniä kiinnostaa? Millaiseen tekemiseen he haluaisivat tulla mukaan – tai mitä osaamista he haluaisivat jakaa toiminnassa?

Koulutus voidaan järjestää vain uusille jäsenille tai se voidaan järjestää avoimena tilaisuutena kaikille vasemmistosta kiinnostuneille. Koulutus voi olla myös jäsenilta, joka sisältää yhdessäoloa ja viihtymistä – jäsenilta uusille ja vanhoille aktiiveille!

Vasen-koulutukset

Vasen-koulutukset ovat vasemmistoaktiiveille suunnattuja koulutuksia ja tilaisuuksia, joissa on yhteiskunnallista muutosvoimaa! Toteutamme vasemmistoliiton osastoille ja yhdistyksille koulutuksia yhdistystoiminnan perusasioista, jäsenten osallistamisesta, sosiaalisen median käytöstä sekä poliittisesta vaikuttamisesta ja kampanjoinnista. Työpajamuotoisissa koulutuksissa toiminta kehittyy kuin itsestään!

Muista myös yhteistyö muiden osastojen ja yhdistysten kanssa. Yhdessä saa helpommin hyvän joukon kasaan ja samalla voi kehittää yhteistä toimintaa.

Kysy lisää tilauskoulutuksesta