Aika ja paikka
Opiskele silloin, kuin sinulle parhaiten sopii KSL:n Peda.net-opppimisympäristössä.

Hinta
Maksuton

Kuvaus
Toimitko osuuskunnassa ja haluat vinkkejä, miten osuuskuntasi hallinto voisi toimia sujuvammin ja tehokkaammin?

Vai oletko perustamassa osuuskuntaa ja haluat tietää, miten osuuskunnan hallinto tulisi järjestää?

Tai ehkä olet jäsenenä suuressa osuuskunnassa ja toisinaan pohdit, miten osuuskunnan päätöksentekoon voisi vaikuttaa niin, että tuo vahva taloudellinen toimija toteuttaisi paremmin tarkoitustaan myös yhteiskunnalliseen kehitykseen vaikuttavana tekijänä?

Osku haltuun! -verkkokoulutus tarjoaa tietoa ja vastauksia osuuskuntien hallintoon liittyen. Tietopaketti koostuu videoista ja dioihin kootuista tiivistelmistä. Yritysvierailuihin ja asiantuntijahaastatteluihin perustuvissa videoissa luodaan katsaus osuuskuntien hallintomalleihin ja käydään läpi hallintoelinten tehtävät ja vastuut. Videoissa avataan myös näkökulmia erikokoisten osuuskuntien yrittämisen arjessa kohtaamiin hallinnollisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin nyt ja tulevaisuuden markkinoilla.

Koska osuuskuntien kirjo on laaja, käsittelemme toisistaan hallinnollisesti eroavat pienosuuskunnat ja jopa satojen tuhansien jäsenten omistamat suuret osuuskunnat erikseen. Tämän lisäksi fokusoimme työosuuskunnan hallinnon käytännön järjestämiseen ja työnantajuuden hallinnolle tuomiin erityishaasteisiin vierailemalla Suomen suurimmassa luovien alojen osuuskunnassa Lilithissä.

Kysy lisää