Siirry sisältöön

Kurssituki järjestöille

Kurssituki järjestöille

Haluaisiko järjestösi kouluttaa jäseniään, vapaaehtoisiaan tai työntekijöitään? Tuemme järjestöjen omia kursseja: tarjoamme apua kurssin suunnitteluun ja taloudellista tukea kurssin kulujen kattamiseen.

Sekä jäsenjärjestömme että monet muut eri aloilla ja eri puolilla Suomea toimivat järjestöt järjestävät kursseja yhteistyössä kanssamme: kurssijärjestäjinä on yli 80 järjestöä.

Henkilö seisoo päättäväisesti kädet puuskassa viljelylaatikoiden vieressä. Takana siintää kerrostaloja.

Mihin kurssitukea voi saada?

Kurssitukeamme voi saada kurssi, jolla on opinnollinen tavoite – tarkoituksena on oppia jotain uutta. Kursseja ovat esimerkiksi kehittämispäivät, luennot, verkkokurssit ja opinnolliset keskustelutilaisuudet. Voitte ideoida kurssin sisällöt ja toteutuksen vapaasti, mutta halutessanne saatte siihen myös apua ja neuvoja meiltä. Järjestämme kouluttaja- ja ohjaajakoulutuksia sekä julkaisemme erilaisia tukimateriaaleja.

Erilaisia ihmisiä saman pöydän ääressä kutomassa, pelaamassa ja keskustelemassa.

Kurssituen myöntämisen ehdot

  • Kurssitukea voi hakea rekisteröity yhdistys.
  • Kurssituen määrä on hieman suurempi KSL:n jäsenjärjestöille.
  • Kurssin tulee kestää vähintään neljä 45 minuutin opetustuntia.
  • Kurssilla on oltava vähintään kuusi 15 vuotta täyttänyttä osallistujaa.
Nuori aikuinen rennossa asussa katsoo kameraan.

Asioi Tiramisu-palvelussa

Hoida vetämäsi kurssiin liittyvä asiointi Tiramisu-palvelussa. Tiramisussa haet opetustunnit sekä teet kurssisuunnitelmat ja -selvitykset. Voit myös seurata järjestämiesi kurssien tietoja sekä kursseillenne myönnetyn kurssituen määrää Tiramisussa.

Lue lisää Tiramisu-palvelusta