KSL:n kurssituella järjestetään vuosittain satoja erilaisia kursseja

Kirjapitokurssi, Vahva itsetunto, Surauta saumurilla, Kohti kuntavaaleja, Hallituksen koulutus, Unkarin kielen keskustelukurssi, Taideseikkailu, Afrotanssi, Työläislaulajat, Meritaito, Yhteispoliittinen sateenkaaripiknik… Tässä vain muutama esimerkki sadoista kursseista, joita tänäkin vuonna KSL:n kurssituella on toteutettu eri puolilla Suomea.

Suunnitteleeko yhdistyksenne ensi vuodelle kehittämispäiviä, luentoja, kursseja tai keskustelutilaisuuksia? Tuemme järjestöjen opinto- ja kehittämistoimintaa tarjoamalla pedagogista apua opinnollisen toiminnan suunnitteluun ja taloudellista tukea kulujen kattamiseen. KSL:n kurssitukea voi hakea rekisteröity yhdistys kursseille ja tilaisuuksiin, joilla on opinnollinen tavoite.

Hae tukea järjestösi kurssitoimintaan vuodelle 2021

Saadaksenne taloudellista tukea opintotoimintaan järjestöjen on haettava opetustunnit vuodelle 2021 sähköisessä Tiramisu-palvelussa 2.11. – 30.11.2020. Tukea voi hakea pienissä määrin myös kesken vuoden, jolloin katsomme opetustuntien myönnön tilannekohtaisesti.
Hakemuksesta tulee käydä ilmi, millaisia tavoitteita tulevan vuoden koulutustoiminnallanne on ja kuinka kurssi tukee tai kehittää järjestönne toimintaa. On hyvä miettiä ennalta, mitä haluatte oppia ja kehittää sekä millaisia merkityksiä kurssitoiminnallanne on järjestöllenne, kurssiosallistujille sekä ympäristölle laajemmin.

KSL:n kurssituen määrä

Jäsenjärjestöjen sekä niiden alue- ja paikallisyhdistysten kurssituki on 25 €/opetustunti
Muiden järjestöjen kurssituen määrä on 15 €/opetustunti

Lisätietoja: kurssisihteeri Ksenia Peltovuori, ksenia.peltovuori@ksl.fi tai 040 725 6171

>Lue lisää kurssituesta

>Tutustu kurssituen oppaaseen