Kampanjaopas on tarkoitettu käytännön tueksi järjestötoimijoille. Opas on tuotettu tilanteessa, jossa yhteiskunnallisen vaikuttamisen taloudelliset resurssit ovat pienentyneet vasemmistolaisilla toimijoilla.

Kampanjaoppaassa kuvataankin, miten kampanjan suunnittelu, toteutus ja viestintä voidaan toteuttaa pienillä resursseilla, taloudellisesti tehokkaasti.

Opas on tuotettu yhteistyössä Vasemmistoliiton kanssa ja sen ensisijainen kohderyhmä ovat vasemmistolaiset toimijat paikallistasolla.

Kampanjointi on saanut uusia muotoja ja välineitä: paikoin kampanjat ovat siirtyneet täysin sosiaaliseen mediaan ja miltei aina perinteisenkin kampanjatyön tukena käytetään sosiaalista mediaa. Oppaasta löydät paljon käytännön vinkkejä tähän työhön. Myös erilaisia kampanjatapahtumien järjestämisen tapoja esitellään oppaassa monipuolisesti.

Kampanjointiopas on tuotettu osana hanketta, jossa tavoitteena on muun muassa erilaisin koulutuksin antaa toimijoille välineitä itse vaikuttaa resursseihin ja niiden jakamiseen. Kampanjointi on osa tätä työkalupakkia: toivomme, että opas antaa käytännön välineitä vaikuttamistyöhön.

Perttu Iso-Markku: Tuumasta tavoitteeseen – pieni kampanjaopas. KSL, 2018

HUOM! Enintään viiden julkaisukappaleen tilaus on maksutonta.

Posti- ja käsittelykulut yli viiden kappaleen tilauksista

  • 5-9 kpl 10€
  • 10-15 kpl 15€
  • Yli 15 kpl lähetetään erikseen sopien

Laskun lähetämme tilaajan ilmoittamaan sähköpostiin.

Tarvitsetko koulutusta?

Tarjoamme kampanjointikoulutusta myös tilauskoulutuksena. Tutustu koulutuksiimme ja kysy tarjousta.