Koulutuksessa opitaan suunnittelemaan ja järjestämään erilaisia tapahtumia tai kampanjoita. Koulutuksessa perehdytään siihen, miten tapahtuma järjestetään ja mitä asioita on otettava huomioon. Käydään läpi tapahtuman järjestämiseen liittyvät tavoitteet ja idea, aikataulutus, budjetointi, markkinointi, toteutus ja työnjako sekä arviointi.

Koulutus toteutetaan päivän lähijaksona tai kahden illan kokonaisuutena. Se sopii kaikille tapahtumisen järjestämisestä kiinnostuneille, erityisesti osaston hallituksille tai vaalityöryhmille pohjustamaan ja alustamaan suunnittelutyötä.

Vasen-koulutukset

Vasen-koulutukset ovat vasemmistoaktiiveille suunnattuja koulutuksia ja tilaisuuksia, joissa on yhteiskunnallista muutosvoimaa! Toteutamme vasemmistoliiton osastoille ja yhdistyksille koulutuksia yhdistystoiminnan perusasioista, jäsenten osallistamisesta, sosiaalisen median käytöstä sekä poliittisesta vaikuttamisesta ja kampanjoinnista. Työpajamuotoisissa koulutuksissa toiminta kehittyy kuin itsestään!

Muista myös yhteistyö muiden osastojen ja yhdistysten kanssa. Yhdessä saa helpommin hyvän joukon kasaan ja samalla voi kehittää yhteistä toimintaa.

Kysy lisää tilauskoulutuksesta