Käsityöaktivismi ❤ sarjakuva -työpajassa pääset tutustumaan käsityöaktivismin ja sarjakuvan tekemiseen yhtä aikaa. Voit osallistua työpajaan, vaikka käsityöt tai sarjakuvat eivät olisi sinulle ennestään tuttuja. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Työpajat järjestetään Turun pääkirjastossa keskiviikkona 13.12. ja torstaina 14.12.2023 klo 17-19.

Työpajassa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan oman, sinulle tärkeään aiheeseen kantaaottavan sarjakuvan haluamallasi tekniikalla, esimerkiksi kirjomalla käsin, piirtämällä, keksimällä tekniikan itse tai ompelemalla suoraan vaatteeseen.

Ota mukaan ehjä tai rikkinäinen vaate, johon haluaisit oman kuvasi toteuttaa. Vaihtoehtoisesti työpajassa on saatavilla kangasmateriaaleja, joihin voit tehdä erillisen työn.

Työpajan ohjaajana toimii Hanna Väätäinen eli Hilpeä Kirjo, joka yhdistää omassa työskentelyssään sarjakuvan ja käsityöaktivismin tekniikoita.

Työpajasta saat mukaan KSL-opintokeskuksen julkaiseman Käsityöaktivismi- ja Craftivism-julkaisun. Voit tutustua kirjaan verkkosivullamme.

Tutustu edellisen Pukeudutaan sarjakuvaan -kurssin sisältöihin Kirjosarjis-blogissa.

Esteettömyystiedot

Työpajat järjestetään Turun pääkirjastossa, Linnankatu 2.

Toiseen kerrokseen pääsee hissillä. Paja-tila voi olla ahdas isommalle sähköpyörätuolille. Kirjastossa on inva-wc sekä uudella että vanhalla puolella.

Tarkemmat esteettömyystiedot löydät Turun palvelukartasta.