Järjestämme syksyllä 2022 kaikille avoimia koulutuksia ohjaamisesta ja kouluttamisesta sekä viestinnästä ja vaikuttamisesta Helsingissä, Tampereella ja verkossa.

Koulutuksemme vahvistavat järjestöjen ja järjestötoimijoiden vaikuttavaa aktivismia. Käytämme koulutuksissamme vertaisoppimista sekä toiminnallisia ja kriittisen pedagogiikan menetelmiä.

“Haluamme kannustaa järjestötoimijoita kriittiseen ajatteluun ja toimintaan, niin että kriittinen ajattelu peilautuisi myös heidän omaan kenttäänsä. Kriittisyydellä emme tarkoita, että pitää olla jotain vastaan, vaan pedagogiikan ydintä on pikemminkin se, että osaa tarkastella asioista eri näkökulmista. Harvoin on vain yksi ainoa oikea ratkaisu tai näkemys asiaan”, koulutustuottaja Krissu Sirola-Korhonen sanoo.

Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu

Kouluttajakoulutus 9.9.-12.11., Helsinki ja verkko

Tämä koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia aikuisesta oppijana sekä eri tavoista ohjata aikuisten ryhmää. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta opettamisesta tai ohjaamisesta. Osallistujat sitoutuvat vetäjiksi KSL:n tarjoamiin koulutuksiin tai kulttuuriaktivismityöpajojen ohjaamiseen kahden seuraavan vuoden aikana.

Lue lisää koulutuksesta.

Ohjaaminen verkossa 14.9.-12.10., verkko

Kuinka huomioida ryhmä verkkokokoontumisissa niin, että ryhmän ilmapiiri rakentuu luottamukselliseksi ja turvalliseksi? Kolmen kokoontumiskerran kokonaisuudessa tutkimme ryhmien toimintaa ja yhteisöllisyyden luomista etänä.

Lue lisää koulutuksesta.

Somevideointi ja tekstitys 24.9., Tampere

Napakka video on usein tehokas väline tiedon välittämiseen, vaikuttamiseen ja markkinointiin. Koulutuksessa opettelemme somevideoiden kuvaamista älypuhelimella, editointia ja tekstitystä.

Lue lisää koulutuksesta.

Visuaalisuutta viestintään Canvalla 15.10., Helsinki

Haluatko oppia käyttämään maksutonta Canva-työkalua, jolla voit tehdä näyttäviä somepäivityksiä, esitteitä ja mainoksia? Koulutuksessa käymme läpi, miksi visuaalinen viestintä on tärkeää ja missä kaikkialla Canvaa voi käyttää.

Lue lisää koulutuksesta.

Vaikuta vallanpitäjiin -lobbauskoulutus 19.11., Tampere

Koulutus on suunniteltu järjestötoimijoille, jotka haluavat tutustua lobbaamisen perusteisiin. Koulutus antaa käytännönläheisiä vinkkejä lobbauksen kohteiden ja keinojen valintaan sekä menestyksellisen lobbauskampanjan suunnitteluun.

Lue lisää koulutuksesta.