Suunnitteleeko yhdistyksesi ensi vuodelle koulutusta, kehittämispäiviä, luentoja tai keskustelutilaisuuksia? Toteutetaan ne yhdessä! Tuemme rekisteröityneiden yhdistysten koulutus- ja kehittämistoimintaa tarjoamalla pedagogista apua suunnitteluun ja taloudellista tukea kulujen kattamiseen.

Tänä vuonna olemme järjestäneet yhteistyössä koulutuksia, joiden aiheina ovat olleet mm. yhdenvertaisuus, tiedottaminen, nuorisoryhmien ohjaaminen, luottamusmiehenä toimiminen, raittius, akvarellimaalaus, tähtitiede, K-pop ja poliittinen vastarinta.

Esimerkiksi Oulun Vasemmistoseura järjestää viisi kertaa vuodessa neljän tunnin mittaisia opintokokonaisuuksia eri teemoista. Ympäristö ja siihen liittyvät näkökulmat ovat seuran opinnollisessa toiminnassa keskeisiä aiheita. Tämän syksyn aloitus käytiin teemalla ”metsäpolitiikka ilmastonmuutoksen ja biotalouden risteyksessä”. Lue lisää Oulun Vasemmistoseuran opintotoiminnasta. 

Hae tukea KSL-koti -palvelussa

Katso verkkosivultamme, onko yhdistyksesi oikeutettu koulutustukeemme.

Opetustuntihaku on auki marraskuun ajan, 1.11.–30.11.2023.

Ennen kuin pääset kirjautumaan ensimmäistä kertaa KSL-kotiin, yhdistyksenne virallisen nimenkirjoittajan tulee täyttää rekisteröitymislomake ja allekirjoittaa se sähköisesti Visma-palvelussa verkkopankkitunnuksilla.

Tämä kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen haun päättymistä, sillä uudet järjestöt käsitellään manuaalisesti ennen kumppanuuden hyväksyntää ja opetustuntihaun tekemistä.

Rekisteröidy KSL-kodin käyttäjäksi täytä rekisteröitymislomake sähköinen lomake Visma-palvelussa.

Kun olet saanut tunnukset, kirjaudu KSL-kotiin.