Onko sinulla kantaaottava biisi, jonka haluaisit hioa valmiiksi julkaisukuntoon? Biisin tuottamisen työpajassa painotuksena on laulunteon tuotannollinen puoli. Osallistujana saat perehdytystä musiikin tuottamiseen ja ohjausta oman kappaleesi viimeistelyyn julkaisuvalmiiksi. Biisi tai teos voi olla elektroninen, genrerajat rikkova tai akustisilla soittimilla toteutettu.

Hae rohkeasti mukaan biisisi toteutustavasta riippumatta!

Työpajan ohjaa Kalle Chydenius

Työpajan ohjaajana toimii tuottaja, äänisuunnittelija, säveltäjä ja muusikko, Kalle Chydenius. Hän ohjaa työpajan osallistujia erityisesti tuotannollista näkökulmaa painottaen. Työpajassa tutustutaan tuotantotyökaluihin, tuotantovaiheisiin ja tuottajan työnkuvaan.

Chydenius tunnetaan useiden menestyslevyjen tuottajana pääosin rock- ja popmusiikin parista. Hän on vuosien varrella laajentanut tuotantoaan teatteri-, elokuva ja mainosmusiikin maailmaan. Chydeniuksen viimeaikaisin aluevaltaus on elektroninen musiikki Leri Leskisen ja Rinneradion kanssa.

Työpajan tiedot

Työpaja toteutetaan Zoom-sovelluksessa ja lähityöskentelynä Sonic Pump -studiolla, Helsingin Kalasatamassa (Vanha Talvitie 19 A). Tutustu studioon sen verkkosivulla.

Studioon on esteetön pääsy. Tiloissa on sukupuolineutraali wc ja pääsy esteettömään vessaan.

Työpaja on suunnattu aikuisille ja se on osallistujille maksuton.

Aikataulu

  • ke 10.4. klo 17.00-21.00 Lähityöskentely, Sonic Pump -studiot
  • la 13.4. Osallistujien henkilökohtaiset ohjaukset verkossa 45 min sovitusti.
  • la 20.4. klo 10.00-16.00 Lähityöskentely, Sonic Pump -studiot
  • to 2.5. klo 17.00-21.00 Lähityöskentely, Sonic Pump -studiot

Turvallisemman tilan periaatteet

Työpajassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Tutustu periaatteisiin verkkosivullamme.

Näin haet

Hae työpajaan viimeistään sunnuntaina 24.3.2024 verkkolomakkeella.

Kerro hakemuksessa kuka olet ja miksi haluat osallistua tähän työpajaan. Liitä mukaan äänite tyylistäsi.

Valinnoissa huomioimme erityisesti motivaation osallistua toimintaan. Mukaan otetaan 8 henkilöä ja hakijoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään viikolla 13.

Työpajan järjestäjät

Työpajan järjestävät KSL-opintokeskus ja Työväen Sivistysliitto TSL. Työpaja on osa Laulu ottaa kantaa -yhteistyöverkostoa. Laulu ottaa kantaa -toiminta kokoaa piiriinsä ihmisiä ja lauluja, jotka ovat vähäosaisten puolella sekä ottavat kantaa demokratian, tasa-arvon, rauhan, yhdenvertaisuuden ja kestävän kehityksen puolesta.

Lue lisää Laulu ottaa kantaa –toiminnasta verkoston sivuilta.

Lisätietoja

Kulttuurituottajat Jaakko Suni, ja
Riina Näsi,