Suunnitteleeko yhdistyksesi ensi vuodelle koulutusta, kehittämispäiviä, luentoja tai keskustelutilaisuuksia? Toteutetaan ne yhdessä! Tuemme rekisteröityneiden yhdistysten opinto- ja kehittämistoimintaa tarjoamalla pedagogista apua suunnitteluun ja taloudellista tukea kulujen kattamiseen.

Tänä vuonna olemme järjestäneet yhteistyössä koulutuksia, joiden aiheina ovat olleet mm. sarjakuva, yhdenvertaisuus, luottamusmiehenä toimiminen, digitaidot, kotoutuminen, näyttämötaistelu, unkarin kieli, tähtitiede, graffiti, moderni ryijy, kurdien kansantanssit, tukihenkilönä toimiminen, sateenkaareva osaaminen, zen kirjoittamisessa ja runoissa, strategian jalkauttaminen ja eduskuntavaalit.

Hae tukea KSL-koti -palvelussa

Pitkään kurssitukiasioissa palvellut Tiramisu-järjestelmämme vaihtuu uuteen KSL-koti -järjestelmään. Palvelussa haetaan ja hallinnoidaan KSL:n koulutus- ja opintokerhotukea kuten Tiramisussa tähän asti.

Opetustuntihaku on auki 2.11.–2.12.2022.

Ennen kuin pääset kirjautumaan KSL-kotiin, yhdistyksenne virallisen nimenkirjoittajan tulee täyttää rekisteröitymislomake ja allekirjoittaa se sähköisesti Visma-palvelussa verkkopankkitunnuksilla. Tämä kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen haun päättymistä, mielellään 28.11. mennessä.

Rekisteröidy KSL-kodin käyttäjäksi täytä rekisteröitymislomake sähköinen lomake Visma-palvelussa.

Kun olet saanut tunnukset, kirjaudu KSL-kotiin.

Otamme KSL-kodin kokonaisuudessaan käyttöön tammikuussa

Vuodenvaihteessa otamme KSL-kodin kokonaan käyttöön. Annamme silloin tarkemmat ohjeet palvelun käytöstä sekä koulutussuunnitelmien ja -selvitysten tekemisestä. Annamme kuvalliset ja video-ohjeet sekä järjestämme etäkoulutuksia ensi kevään aikana. Kurssisuunnittelija auttaa kaikissa järjestelmään liittyvissä kysymyksissä. Kukaan ei tule jäämään yksin uuden verkkopalvelun kanssa, opetellaan yhdessä käyttämään sitä! 

Kuluvan vuoden kurssien raportointi vielä Tiramisussa

Vuoden 2022 kurssit käsitellään loppuun asti Tiramisussa. Tiramisu on auki 31.1.2023 asti, johon mennessä kaikki tämän vuoden kurssisuunnitelmat ja -selvitykset tulee olla tehtynä. Tämän jälkeen Tiramisuun ei enää viedä mitään uutta tietoa.

Kutsumme jatkossa kursseja koulutuksiksi

KSL-kodin myötä alamme puhua kursseista koulutuksina. Jatkossa kurssitukikin on siis koulutustukea.