Uuden oppiminen ja kulttuuri auttavat jaksamaan poikkeuksellisinakin aikoina. Sivisty kanssamme tänäkin syksynä – meillä on turvallista osallistua koulutuksiin ja tapahtumiin.

Koulutukset ja opiskelu

Järjestämme avoimet ja tilauskoulutuksemme koronatilanteen mukaan turvallisesti ja viranomaisten ohjeita noudattaen joko lähikoulutuksena tai verkossa. Vielä ehdit hyvin ilmoittautua syksyn koulutuksiin viestinnästä, yhdistystoiminnasta ja poliittisesta vaikuttamisesta.

Ammatillinen opetus on Taito-Keskus Jyväskylässä pääsääntöisesti lähiopetusta pienissä ryhmissä ja terveysturvallisuus huomioiden. Myös mahdollisten etäjaksojen ja -opetuksen aikana opiskelijoista pidetään huolta puhelimitse ja verkkovälineiden avulla.

Työväenkirjallisuuden päivä verkossa

Järjestämme Työväenkirjallisuuden päivän 4.9. klo 11-18 verkon välityksellä. Mukana on mm. presidentti ja kansalaisaktivisti Tarja Halonen, jota haastattelee maailmanpolitiikan professori Teivo Teivainen. Ohjelma esitetään suorana ja maksutta sekä tapahtuman Facebook-sivulla että Työväenmuseo Werstaan YouTube-kanavalla.

Hae syksyksi opintokerhotukea

Hae opintokerhon tukea esimerkiksi tilaamalla Jalanjälkeni-materiaalipaketti kaikille osallistujille tai kertomalla meille ”mistä teidän pitää puhua”. Jalanjälkeni-opintokerhon tuki on enintään 150 euroa ja muille keskusteleville kerhoille enintään 100 euroa.

Kurssitoiminta

Yhdistykset toteuttavat tänäkin syksynä kurssituellamme monipuolisesti lukuisia kursseja ja opinnollisia tilaisuuksia luottamusmiesseminaareista ja järjestöjen kehittämisestä kuvataiteisiin ja suomen kielen opetukseen. Maksamme tukea kursseille, jotka toteutetaan kulloisiakin paikallisia ja valtakunnallisia viranomaisohjeita noudattaen. Tukea saa myös verkon välityksellä toteutettaville kursseille.

Ota meihin yhteyttä

Toimistomme noudattaa voimassa olevaa etätyösuositusta, joten parhaiten saat meidät kiinni sähköpostilla tai soittamalla. Ota reippaasti yhteyttä, yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.