Mikä on minun jalanjälkeni, joka vie kohti luontoa, eläimiä ja ihmisiä kunnioittavaa maailmaa? Kootkaa vähintään viiden henkilön ryhmä keskustelemaan ja pohtimaan vastauksianne tähän kysymykseen sekä tekemään Jalanjälkeni -käsityöaktivismia. Opintokerhonne voi kokoontua kahvilassa, verkossa, videopuhelun välityksellä tai puiston penkillä. Tärkeintä on, että keskustelette yhdessä.

“Hauskaa on ollut. Keskustelut ovat välillä olleet hyvinkin syvällisiä. Eipä olisi uskonut, että pieni tilkku, neula ja lankaa käynnistivät laajatkin keskustelut!”

Jalanjälkeni-tarvikepaketin avulla pääsette pohtimaan käsityöaktivismin keinoin, miten valinnoilla ja teoilla voidaan vaikuttaa parempaan tulevaisuuteen ja maapallon hyvinvointiin. Tarvikepaketista löydät tarvikkeet ja ohjeet käsityöaktivismityön tekemiseen. Paketti sisältää palan kierrätyshuopaa, villalankaa neljässä eri värissä, neulan, ohjeet sekä Jalanjälkeni-lapun, jonka voi kiinnittää valmiiseen käsityöhön. Huovasta voi tehdä itselleen kirjanmerkin tai merkin kiinnitettäväksi laukkuun, takkiin tai vaikka avaimenperän muistuttamaan omasta askeleesta, jonka haluaa ottaa paremman maailman puolesta.

Opintokerhona saatte tukea 150 euroa/Jalanjälkeni-kerho!

Opintokerho on ryhmä, jossa on vähintään viisi yli 15-vuotiasta jäsentä, ja se kokoontuu vähintään viisi kertaa ja vähintään 10 tunnin ajan.

Täytä opintokerhon hakemuslomake ja tilaa samalla lomakkeen lopussa käsityöaktivismitarvikepaketit. Lähetämme teille tilaamanne materiaalit ja maksamme tuen ilmoittamallenne tilille heti.

Löydät esimerkkejä valmiista töistä Instagramista #jalanjälkeni. Julkaise sinäkin omasi!

Kysy lisää: Tiina Flygare, 050 5900 709, tiina.flygare@ksl.fi.