Oletko musiikin tai esittävän taiteen harrastaja tai kuulutko porukkaan, joka haluaisi esittää kantaaottavan ohjelmanumeron? Haemme esiintyjiä Sananvapauden lavalle perjantaina 26.7. klo 17.30-18.30 Valkeakoskella. 

Laulu ottaa kantaa -Open Stage on Työväen Sivistysliiton ja KSL-opintokeskuksen yhteistyössä järjestämä tapahtuma, jonka esitykset valikoidaan avoimen haun kautta. Ohjelmistoon ovat tervetulleita kaikenlaiset musiikin harrastajat kuoroista soitin- ja lauluyhtyeisiin ja tanssijoihin, joilla on kantaaottavuutta esityksessään. Open stagen keikoista ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta esiintyjille tarjotaan ruokailu ja pääsylippu Työväen musiikkitapahtumaan perjantaiksi 26.7.2024.

Hakuaika vuoden 2024 open stagelle alkaa 7.5. ja päättyy su 26.5.2024.

Hae mukaan verkkolomakkeella. Liitä hakemukseen näyte tapahtumassa esitettävästä teoksesta.

Esiintyjävalinnoissa huomioidaan konserttikokonaisuutta, sisällön ajankohtaisuutta ja soveltumista Laulu ottaa kantaa –toiminnan arvoihin.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen lähettäneisiin toukokuun loppuun mennessä.

Tietoa esiintymisestä

Esiintymisaika per artisti on lähtökohtaisesti yksi teos tai korkeintaan 10 minuuttia. Esiintyjille tarjotaan järjestäjän puolesta äänentoiston lisäksi rummut ja sähköpiano. Muut henkilökohtaiset soittimet (mm. kitarat, bassot, vahvistimet) esiintyjien tulee tuoda mukanaan. Pyydämme listaamaan hakulomakkeeseen esiintymisesi kannalta tarvittavat laitteet ja mitä voit tuoda itse.

Työväen Musiikkitapahtuman vuoden 2024 muusta ohjelmistosta löydät lisätietoja Musareiden verkkosivuilta.

Esteettömyystiedot

Lavalle noustessa on pieni porras. Järjestämme tarvittaessa lavalle esteettömän kulun.

Laulu ottaa kantaa

Laulu ottaa kantaa – Open stage on KSL-opintokeskuksen ja Työväen Sivistysliiton yhteistyössä järjestämä tapahtuma. Laulu ottaa kantaa -toiminta kokoaa piiriinsä ihmisiä ja lauluja, jotka ovat vähäosaisten puolella sekä ottavat kantaa demokratian, tasa-arvon, rauhan, yhdenvertaisuuden ja kestävän kehityksen puolesta.

Lue lisää toiminnasta Laulu ottaa kantaa -verkoston verkkosivuilta.