Vuonna 2022 myönnämme kurssitukea lähes 90 järjestön kesken. Järjestöt mahdollistavat tuellamme tänäkin vuonna valtavan määrän oppimista, yhteisöllisyyttä ja merkityksellistä toimintaa.

Kurssituella tuetaan monipuolista opintotoimintaa kunta- ja aluepolitiikasta kädentaitoihin, kansalaistoiminnasta teatteriin, kirjallisuudesta edunvalvontaan ja tietotekniikasta suomen kieleen – lukuisia muita tärkeitä teemoja unohtamatta.

Vaikka koronapandemia ja sen aiheuttamat rajoitukset haastavat kurssijärjestäjiä, kurssitoiminta on pyörinyt vilkkaana ympäri Suomea. Kurssien toteutuksessa on hyödynnetty tarvittaessa muun muassa etäopetusvälineitä ja pienryhmätoimintaa. Toivomme tästäkin vuodesta aktiivista ja oppimisrikasta vuotta – etsitään edelleen yhdessä keinoja kurssien toteuttamiseksi poikkeuksellisessa tilanteessa!

Tee vuoden 2021 kurssiselvitykset nyt!

Huomio kurssijärjestäjä! Vuoden 2021 kurssien kurssiselvitykset on ehdottomasti tehtävä viimeistään 23.1.2022. Tämän jälkeen emme maksa kurssitukea viime vuoden kursseilta.

Vuoden 2022 kurssisuunnitelmat

Vuoden 2022 kurssisuunnitelmia voi syöttää Tiramisuun vasta 1.2.2022 alkaen. Tammikuussa alkavien kurssien suunnitelmat syötetään siis Tiramisuun jälkikäteen.