Jalanjälkeni

Mikä on minun jalanjälkeni? Kirjaile ajatuksesi joka vie kohti luontoa, eläimiä ja ihmisiä kunnioittavaa maailmaa.

> Tilaa maksuton materiaalipaketti

Jalanjälkeni-kulttuuriaktivismikampanjassa pohditaan käsityöaktivismin keinoin, miten valinnoilla ja päätöksillä voidaan vaikuttaa parempaan tulevaisuuteen ja maapallon hyvinvointiin.

Osana kampanjaa tuotetusta tarvikepaketista löydät tarvikkeet ja ohjeet oman käsityöaktivismityösi tekemiseen. Käsityöaktivismitarvikepaketti mahdollistaa jokaiselle halukkaalle käsityöaktivismin kotona, kavereiden kanssa, opintokerhoissa ja koulutuksissa. Tarvikepaketin tilaaminen on helppo tapa aloittaa käsityöaktivismi. Paketti sisältää palan kierrätyshuopaa, villalankaa neljässä eri värissä, neulan, ohjeet sekä jalanjälkeni-lapun, jonka voi kiinnittää valmiiseen käsityöhön.

Huovasta voi tehdä itselleen kirjanmerkin tai merkin kiinnitettäväksi laukkuun, takkiin tai vaikka avaimenperän muistuttamaan omasta askeleesta, jonka haluaa ottaa paremman maailman puolesta. Omaa teosta voi koristella myös kotoa löytyvillä tarvikkeilla, kuten helmillä ja kankailla.

Kun oma käsityöaktivismiteoksesi on valmis:

Jaa teoksestasi kuva Instagramiin aihetunnisteilla #jalanjälkeni, #käsityöaktivismi, #craftivism ja #kulttuuriaktivismi

Tägää @jalanjalkeni ja @kslopintokeskus

Voit myös lähettää kuvan sähköpostitse osoitteeseen riina.nasi@ksl.fi, jos haluat että jaamme kuvan työstäsi kampanjan somekanavissa puolestasi. Jaamme käsityösaktivismikampanjaan osallistuneiden käsitöiden kuvia somekanavissamme kampanjan Instagram-tilillä sekä KSL:n somekanavissa.

> Jalanjälkeni Instagramissa

Lisätietoja: kulttuurituottaja Riina Näsi, riina.nasi@ksl.fi tai 040 7788180

My footprint – a craftivism kit

What is my footprint? Stitch your thoughts towards a world where we respect all nature, animals and human beings.
Each one of us make daily choices according to our values, which affect the future we create. How we live on this planet and take care of it is up to each one of us. We can make a difference towards a better future and the well-being of our planet.

> Order your own craftivism kit for free here
> Follow us on Instagram

Take a photo of your finished work and share on social media with the hashtags #jalanjälkeni #kulttuuriaktivismi #käsityöaktivismi #craftivism.

Tag @jalanjalkeni and @kslopintokeskus on Instagram.

More information: Culture Producer Riina Näsi, riina.nasi@ksl.fi tai 040 7788180

Tarvikepaketin ohjeet

Lataa itsellesi käsityöaktivismitarvikepaketin ohjeet suomeksi tai englanniksi.

Käsityöaktivismitarvikepaketin ohje
Craftivism Kit instructions