Vasemmistoliitto ja KSL-opintokeskus järjestävät eduskuntavaaleissa ehdolla oleville ja vaalityötä tekeville maksutonta koulutusta keväällä 2023.

Valtakunnalliset koulutukset keskittyvät  some-, Canva– ja kampanjointikoulutuksiin. Vaalikoulutukset on tarkoitettu ehdokkaille, tukiryhmille, piirien aktiiveille sekä muille vaalityössä mukana oleville. Ne ovat maksuttomia ehdokkaille, kampanjatiimin jäsenille ja vasemmistoliiton jäsenille. Tutustu myös Vaalikampanjat tulille -itseopiskelumateriaaleihin.

Päivittyvää tietoa koulutuksista löydät KSL-opintokeskuksen verkkosivulta.

Kevään 2023 koulutukset

  • Kampanjaklinikka Vasemmistoristeilyllä 14.-15.1., Baltic Princess
  • Tekstitetty video Canvalla, 28.1. klo 10-17, verkko
  • Canvan perusteet vasemmistoliiton ehdokkaalle, 3.2. klo 17-20, verkko
  • Some haltuun 16.2. klo 17-20, verkko
  • Vaalikampanjat tulille, 23.2. klo 17-20, verkko

Lue koulutuksista lisää ja ilmoittaudu verkkosivuillamme.

Lisäksi järjestämme verkossa ehdokasillat tammi-, helmi- ja maaliskuussa. Näistä lähetämme tarkempaa tietoa suoraan ehdokkaille.

Vaalikampanjat tulille! -itseopiskelumateriaali

Peda.net -sivusto sisältää oppimateriaaleja kampanjarakennukseen. Lähestymme kampanjarakennusta vaalikampanjoinnin ja ehdokaskampanjan näkökulmasta. Materiaalit antavat välineitä oman kampanjan rakentamiseen ja ehdokkaan kampanjaryhmässä toimimiseen.

Voit käydä materiaalit läpi omaan tahtiin ja voit myös hyödyntää niitä vapaasti vasemmiston vaalikoulutuksissa ja -tilaisuuksissa.

Materiaalin löydät Peda.net -sivustolta salasanalla vaalivoitto2023.

Tilauskoulutusta piireille ja alueille

Tarjoamme koulutusta eduskuntavaalikampanjointiin myös piireille ja alueille. Ota yhteyttä alueesi toiminnanjohtajaan oman alueen koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä.  

  • Kohtaaminen vaalityössä

Vaikuta vasemmistossa -sivusto

Tutustu vasemmistoliiton järjestämiin koulutuksiin, tapahtumiin ja kampanjointimateriaaleihin Vaikuta vasemmistossa -sivustolla.