Oletko sinä uusi työkaverimme järjestö- ja oppilaitosmaailmaa yhdistävässä toimintaympäristössä, KSL-opintokeskuksessa? 

Haemme kansalaisaktivismista, oppimisesta ja järjestötoiminnasta innostuvaa 

Monimediatuottajaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen (50 %) Helsinkiin. 

Monimediatuottajana olet osa kehittymishaluista viestintätiimiä, johon kuuluvat viestintä- ja markkinointisuunnittelija ja järjestösuunnittelija. Tuotat monimediasisältöjä viestintään, koulutus- ja kurssipalveluihin sekä kulttuuripalveluihin. Tehtävässä korostuu videotuotanto. 

Tehtävässäsi vastaat  

 • KSL:n videosisällöntuotannosta verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan ja Peda.net-oppimisympäristöön 
 • verkkolähetyksien ja verkkotallenteiden tuottamisesta ja tarvittaessa niiden tekstityksestä  
 • sisältöjen julkaisusta sekä niihin liittyvien tilien kehittämisestä ja ylläpidosta 
 • KSL:n av-tuotannon saavutettavuudesta (mm. tekstitys). 

Lisäksi tehtävään kuuluu 

 • valokuvaus, still-kuvien tuotanto sekä kuvankäsittely 
 • yksinkertaiset brändi-ilmeen mukaiset taittotyöt (lehti-ilmoitukset, esitteet) 
 • podcasting-tuotanto tarvittaessa 
 • av-materiaalin arkistointi. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää 

 • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä työn tai projektien kautta 
 • ymmärrystä eri julkaisukanavien luonteesta sekä niiden sisällöllisistä ja teknisistä vaatimuksista videoille (esim. verkkosivu, somekanavat, pedagoginen sisältö, mainokset) 
 • hyvää suomen kielen kirjallista taitoa 
 • omatoimisuutta, oman ajankäytön hallintaa ja organisointikykyä 
 • luovuutta ja yhteistyökykyä. 

Katsomme eduksi, mikäli sinulla on pedagogista osaamista tai kokemusta kouluttamisesta tai valmius kehittyä siinä. Sinulle on myös luontevaa auttaa muuta työyhteisöäsi kehittymään audiovisuaalisen sisällön tuottajina. Lisäksi jaat KSL:n arvomaailman ja koet KSL:n toimintaympäristön omaksesi.   

KSL on monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta arvostava organisaatio, jossa sinua odottaa mukava työyhteisö, kiinnostava ja kehittämisen mahdollistava työtehtävä sekä hyvät henkilöstöedut ja joustavat työskentelymahdollisuudet. Tehtävä asettuu KSL:n palkkajärjestelmässä vaativuusryhmään 9, jonka 50 % työajan mukainen palkka on 1663,05 e/kk. Tehtävään kuuluu toisinaan ilta- ja/tai viikonlopputyötä sekä matkustamista Suomessa. 

Tehtävä alkaa viimeistään 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointisuunnittelija Anu Korhonen tai puh. 040 847 6707 (soittoajat ti 26.4. klo 14–17 ja to 5.5. klo 14–17). 

Tehtävä täytetään anonyymillä rekrytoinnilla. Tee hakemuksesi tämän linkin kautta, josta löydät myös tarkemmat ohjeet. Hakemus ja CV ilman henkilötietoja lähetetään sähköisen lomakkeen liitteenä pdf-muodossa. Lähetä hakemus viimeistään 15.5.2022. 

Haastattelut järjestetään 25.5. klo 8–14 Helsingissä, osoitteessa Lintulahdenkatu 10. Haastatteluun kutsutaan erikseen. 

 

Kansan Sivistystyön Liitto KSL ry on vasemmistolainen järjestö, joka ylläpitää valtakunnallista, vapaan sivistystyön oppilaitosta, KSL-opintokeskusta sekä järjestää kulttuuri- ja sivistystoimintaa yhdessä jäsentensä ja yhteistyökumppaneidensa kanssa. Missiomme on voimaannuttaa järjestöjä ja niiden toimijoita toimimaan sosiaalisesti ja ekologisesti oikeudenmukaisemman maailman puolesta.