Oletko sinä uusi työkaverimme järjestö- ja oppilaitosmaailmaa yhdistävässä toimintaympäristössä, KSL-opintokeskuksessa?

Haemme asiakaspalvelusta, taloushallinnosta sekä järjestöoppimisesta innostuvaa

KOULUTUSSUUNNITTELIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen (sijaisuus 8.5.2023-6.4.2024) Helsinkiin.

KSL-opintokeskus järjestää koulutusta yhteistyössä noin 80 järjestön kanssa tukien niiden opinnollista toimintaa hallinnollisesti ja sisällöllisesti. Koulutussuunnittelija vastaa tehtävässään yhteistyössä järjestettävän koulutustoiminnan talous- ja hallinnollisista tehtävistä sekä järjestöjen neuvonnasta ja ohjauksesta. Hän vastaa myös KSL-koti -koulutushallintajärjestelmästä.

Koulutussuunnittelijan sijaisuuden menestyksekäs hoitaminen edellyttää    

  • tehtävän hoitamista tukevaa koulutusta/tutkintoa ja työkokemusta
  • ymmärrystä koulutussuunnittelusta
  • hyvää ja vastuullista taloushallinnon osaamista ja kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • hyvää toimisto-ohjelmistojen osaamista (mm. Excel) sekä osaamista työskennellä sujuvasti erilaisissa sähköisissä toimintaympäristöissä
  • organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta.

Sinulle on tuttua ja luontevaa lukujen ja tiedonkeruun parissa työskentely. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta samalla sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Lisäksi jaat KSL:n arvomaailman ja järjestöjen koulutustoiminta on sinulle tuttua. Katsomme eduksi englannin kielen taidon sekä vapaan sivistystyön kentän ja KSL:n toimintaympäristön tuntemuksen.

Työskentely KSL:ssa

KSL on monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta arvostava organisaatio, jossa sinua odottaa mukava työyhteisö ja kiinnostava järjestöjen opinnollista toimintaa tukeva työtehtävä.

KSL:ssa on hyvät henkilöstöedut, joustavat työskentelymahdollisuudet sekä vahva panostus henkilökunnan työhyvinvointiin. Tehtävä asettuu KSL:n palkkajärjestelmässä vähintään vaativuusryhmään 7 (3149,94 e/kk). Lopulliseen palkkaan vaikuttaa tehtävään valittavan henkilön osaamispainotus.

Työntekijällä tulee olla valmius satunnaiseen ilta- ja/tai viikonlopputyöhön sekä matkustamiseen Suomessa. Tehtävä tulee ottaa vastaan 8.5.2023.

Kysy lisää

Lisätietoja tehtävästä antaa opintojohtaja Tuula Kumpumäki puh. 050 3239 143. Voit olla yhteydessä puhelimitse to 23.2. klo 14-16.30, pe 24.2. klo 9-12 tai ma 27.2. klo 14-17 tai lähettää sähköpostia .

Näin haet

Lähetä hakemuksesi s-postilla 8.3.2023 mennessä. Tallenna hakemuksesi ja CV:si yhdeksi pdf-tiedostoksi, jonka nimeät omalla nimelläsi. Haastattelut järjestetään 14.3. ja 16.3. Helsingissä, osoitteessa Lintulahdenkatu 10. Haastatteluun kutsutaan erikseen.

 

KSL-opintokeskus on järjestöjen kouluttaja, valtakunnallinen vasemmistolainen vapaan sivistystyön oppilaitos. Tuemme kansalaisyhteiskuntaa kehittämällä, kouluttamalla ja tarjoamalla työkaluja tavoitteelliseen järjestötyöhön. Koulutuksemme vahvistavat aktiivista kansalaisuutta – olemme aktivistien opintokeskus.

Tutustu järjestöjen kanssa yhteistyössä järjestettävään koulutukseen verkkosivuillamme.