Oletko sinä uusi työkaverimme järjestö- ja oppilaitosmaailmaa yhdistävässä toimintaympäristössä, KSL-opintokeskuksessa?

Haemme yhteistyökykyistä, oppimisesta ja sivistyksestä sekä järjestötoiminnasta innostuvaa

KOULUTUSASSISTENTTIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin.

Koulutusassistenttina tuet KSL:n koulutustoimintaa ja jäsenjärjestöyhteistyötä vastaamalla mm. koulutusten ja tapahtumien järjestämisestä ja hallinnosta sekä toimistotehtävistä.

Tehtävässäsi vastaat mm:

  • koulutusten ja tapahtumien hallinnosta (mm. ilmoittautumisprosessi, tilavaraukset, laskutus, todistukset)
  • KSL:n sisäisten kokousten ja tilaisuuksien järjestelyistä (kokouskutsut, tarvittavat varaukset, sihteerin tehtävät kokouksissa ym.)
  • monipuolisesti erilaisista toimintojemme hallintotehtävistä (hankinnat, postitus, puhelin ym.)
  • toimistopalvelujemme yhteyshenkilön tehtävistä (mm. posti, siivous, aulapalvelut).

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • hyvää osaamista asiakaspalvelusta ja toimistotehtävistä
  • kokemusta tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä
  • sähköisten toimisto-ohjelmien hallintaa (mm. MSOffice) sekä kykyä kehittää osaamista
  • tehtävän hoitamista tukevaa koulutusta tai vastaavaa, muuten hankittua osaamista
  • KSL:n toiminnan sekä toimintaympäristön ja lähiverkostojen tuntemusta
  • hyvää suomen kielen taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksi).

Arvostamme hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä sekä kehittävää työotetta. Sinulle on myös luontevaa ajoittain hallita useita tehtäväkokonaisuuksia samanaikaisesti. Katsomme eduksi oppilaitos- tai vapaan sivistystyön toimintaympäristön tuntemuksen. Lisäksi jaat KSL:n arvomaailman.

KSL on monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta arvostava organisaatio, jossa sinua odottaa mukava työyhteisö ja kehittämisen mahdollistava vasta perustettu työtehtävä. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja joustavat työskentelymahdollisuudet. Tehtävä asettuu KSL:n palkkajärjestelmässä vaativuusryhmään 5, jonka 100 % työajan mukainen palkka on 2864,30e/kk. Tehtävässä voi olla satunnaista ilta- ja/tai viikonlopputyötä sekä matkustusta Suomessa.

Työn aloitus mielellään 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa pääsihteeri Tuula Kumpumäki tai puh. 050 3239 143 (puhelut ma 27.12.2021 klo 9-12 ja ti 4.1.2022 klo 14-17).

Lähetä hakemuksesi s-postilla viimeistään 10.1.2022. Yhdistä hakemus ja CV yhdeksi pdf-tiedostoksi, jonka nimeät omalla nimelläsi.  Haastattelut järjestetään 21.1.2022 ja 24.1.2022 Helsingissä, osoitteessa Lintulahdenkatu 10. Haastatteluun kutsutaan erikseen.

Kansan Sivistystyön Liitto KSL ry on vasemmistolainen järjestö, joka ylläpitää valtakunnallista, vapaan sivistystyön oppilaitosta, KSL-opintokeskusta sekä järjestää kulttuuri- ja sivistystoimintaa yhdessä jäsentensä ja yhteistyökumppaneidensa kanssa. Missiomme on voimaannuttaa järjestöjä ja niiden toimijoita toimimaan sosiaalisesti ja ekologisesti oikeudenmukaisemman maailman puolesta.