Millainen maailma on koronan jälkeen? Mikä teitä yhdistyksessä puhuttaa? Miten kertoisitte muillekin ajatuksistanne käsityöaktivismin keinoin tai pienen performanssin avulla? Ryhdy kulttuuriaktivistiksi ja järjestä omalla paikkakunnallasi iloisia pajoja, jotka tekevät asianne tutuksi muillekin. Yhdessä tekeminen ja puhuminen on voimakas keino tuottaa iloa ja yhteisöllisyyttä.

Koulutuksessa opit kädentaitoja, performanssin tekemistä ja ryhmän ohjaamistaitoja, jotka muuttavat maailmaa paremmaksi. Osaat kertoa kiinnostuneille ”pehmeästä aktivismista” ja innostaa ihmisiä omalla esimerkilläsi. Kulttuuriaktivistin tunnistaa koulutuksen jälkeen osaamismerkistä!

KSL-opintokeskus järjestää Eläkeläiset ry:n kanssa yhteistyössä kaksi koulutuskokonaisuutta yhdistysten toiminnan tueksi. Molempiin koulutuksiin otetaan mukaan enintään 15 henkilöä, joten ilmoittaudu pian.

Olet juuri oikea henkilö koulutukseen, jos olet innostunut ihmisten kanssa toimimisesta, yhdessä tekemisestä ja haluat tehdä maailmasta paremman paikan elää.

Sisällöt:
2021
Mitkä ovat oman paikkakuntani potentiaaliset yhteistyökumppanit?
Ryhmän kuunteleminen ja ryhmään reagoiminen.
Tunnet vähintään 5 erilaista taide ym. menetelmää ja osaat ohjata menetelmän perusasiat ryhmällesi.
Aktivismipajan tavoite ja aikataulutettu suunnitelma

2022
Arviointi lähtötilanteesta toteutukseen – mitä tehtiin, miten onnistui?
Vuorovaikutus oman ryhmän kanssa
Kehittämisen paikat
Paremman tulevaisuuden unelmointi

Kulttuuriaktivisti yhdistyksen innostajana – koulutukset Turussa ja Oulussa
Turku 27.-28.9.2021 ja 13.- 14.5.2022 (ryhmä 1)
Oulu 30.9. – 1.10.2021 ja 6.-7.5.2022 (ryhmä 2)

Ilmoittaudu Oulun tai Turun koulutukseen viimeistään 15.6.2021:
T
iina Flygare, puhelin 050 5900 709
sähköposti:

Koulutus on osallistujille maksuton sisältäen majoitukset, ruokailut ja kohtuulliset matkakulut. Koulutus on suunnattu Eläkeläiset ry:n jäsenille. Eläkeläiset ry on KSL:n jäsenjärjestö.