Vuoden 2021 opetustunnit on nyt jaettu! Myönsimme kurssitukeen oikeuttavia opetustunteja yhteensä lähes 18 000, jotka jakautuivat noin 90 kurssitukea hakeneen järjestön kesken. Kurssijärjestäjät voivat tarkistaa saamansa tuntimäärän sähköisestä kurssipalvelustamme Tiramisusta.

Vuonna 2021 kurssitukemme mahdollistaa jälleen monipuolista kansalaisosaamista, sivistystä ja yhteisöllisyyttä vahvistavaa koulutustoimintaa: yhdistystoiminnan kehittämistä yhdistyslaista kirjanpitoon, kuntavaaleihin ja kuntavaikuttamiseen valmistautumista, ikäihmisten tietotekniikkataitoja, suomen kieltä maahanmuuttajille, monipuolista kuvataidetta japanilaisesta vesiväripuupiirroksesta metalligrafiikkaan, kädentaitoja makrameesta matonkudontaan ja tuftaukseen, luottamusmiestaitoja, yhteisöllistä purjehdusta, kriittisen feminismin teoriaa ja paljon muuta.

Olemme iloisia ja tyytyväisiä siitä, että poikkeuksellisen vuoden haasteista huolimatta kurssijärjestäjämme ovat onnistuneet toteuttamaan suunnittelemaansa koulutustoimintaa upeasti! Moni kurssijärjestäjä on kehittänyt vikkelästi osaamistaan etäkoulutusten järjestämisessä ja mahdollistanut merkityksellisiä oppimistilaisuuksia ja vuorovaikutteisia hetkiä tuhansille osallistujille. Toivomme, että tukemamme kurssitoiminta jatkuu edelleen vireänä ensi vuonnakin, ja voimme yhdessä keksiä luovia ratkaisuja haasteiden selättämiseksi.

Kulunut vuosi on ollut iso yhteinen ponnistus, kiitos kaikille teille mukana olleille!

Huomio kurssijärjestäjä! Muistathan tehdä pikimmiten selvitykset vielä viimeisistäkin 2020 kursseista. Selvitykset tulee jättää viimeistään 24.1.2021. Tämän jälkeen emme enää hyväksy selvityksiä emmekä maksa kurssitukea vuoden 2020 kursseista.

Vuoden 2021 kurssisuunnitelmia pääsee syöttämään Tiramisuun 1.2.2021 alkaen, kun kulunut vuosi on saatu pakettiin.