Mukana on useita kiinnostavia uusia, mutta myös aiemmilta vuosilta tuttuja koulutuksia järjestötoimijoille.

Mitä sinä haluat oppia? Digitaalisen viestinnän taitoja, osallistavaa johtamista, taloussuunnittelua, lobbausta, välineitä elämän muutostilanteisiin vai esiintymään rennosti ja vapautuneesti.

Osallistu omalta kotisohvaltasi

Verkkokoulutuksemme mahdollistavat osallistumisen missä päin Suomea tahansa. Uutuutena tarjoamme maksuttoman ja kaikille avoimen itseopiskeluna suoritettavan Osku viidessä päivässä -verkkokoulutuksen osuuskunnan perustamisesta kiinnostuneille.

Jatkamme viime vuonna alkanutta yhdistystoiminnan avaimet -verkkokoulutussarjaa, joka pohjautuu suosittuun Yhdistystoiminnan avaimet -oppaaseen.  Maalis-huhtikuussa paneudutaan yhdistyksen hallituksen rakenteeseen ja tehtävänkuviin Yhdistyksen toimihenkilöt -verkkokoulutuksessa.  Yhdisyksen toimihenkilöt -verkkokoulutus kestää kuusi viikkoa ja sisältää itsenäistä työskentelyä, yhteisiä webinaareja sekä keskustelua muiden osallistujien kanssa Peda.net-oppimisympäristössä.

Ilmoittaudu kevään koulutuksiin

Verkossa
Osku viidessä päivässä -verkkokoulutus osuuskunnan perustamisesta
Yhdistyksen toimihenkilöt 10.3.–17.4. webinaarit 17-18

Helsingissä
Tehoa Canvan käyttöön 29.1. ja 5.2. klo 17-20
Some hyötykäyttöön 4.2. ja 11.2. klo 17-20
Palkanmaksu- ja tulorekisterikoulutus 15.2. klo 9-15
Viesti selkeästi 24.3. ja 31.3. kello 17-20

Tampereella
Mobiilivideokoulutus 4.2. ja 18.2. kello 12-16
Esiintymisjännitys kuriin 8.2. kello 10-17
Puheenjohtajan johtamistaidot 15.–16.2.
Some hyötykäyttöön 12.3. ja 19.3. kello 17-20
Esiinny rennosti ja vapautuneesti 4.–5.4.
Eurot ojennukseen 18.–19.4.
Heittäydy hetkeen ja vapaudu esiintymään 9.5. klo 10-17

Kaikki koulutuskalenterin koulutukset ovat maksuttomia Palvelualojen ammattiliitto PAMin ja Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL:n jäsenille. Osa koulutuksista on maksuttomia myös Vasemmistoliiton jäsenille.

> Tutustu koulutuskalenteriin 

Lisäksi KSL-opintokeskus tarjoaa tilauskoulutusta järjestöille ja muille organisaatioille. Tuemme järjestöjen oppimista myös KSL-kurssituella, joka on sekä pedagogista tukea kurssin suunnitteluun että taloudellista tukea kurssin kulujen kattamiseen.