Tällä viikolla 22.-28.10. vietetään Reilun kaupan viikkoa ja KSL on mukana tekemässä reilumpia ostosvalintoja.

–  Kiinnitämme huomiota hankintojemme ekologisuuteen. Esimerkiksi aamu- ja iltapäivän yhteisillä kahvihetkillä juomme Reilun kaupan kahvia tai teetä. Hankkiessamme koulutus- ja kokoustarjoiluja arvostamme erityisesti kotimaisuutta, luomua ja lähiruokaa, kehityspäällikkö Anna Kirstinä painottaa.

KSL:n Kestävän kehityksen ohjelmasta (2017) päävastuussa ollut Anna pitää tärkeänä, että yhdistykselle hankittavat tuotteet ovat ympäristömerkittyjä tai Reilun kaupan tuotteita. Suositamme aina ensisijaisesti yrityksiä, jotka toimivat ekologisesti. Opintokeskus edistää kestävää kehitystä tietoisilla ratkaisuilla, jotka lisäävät ihmisiä ja luontoa arvostavaa, ekologista sekä sosiaalista oikeudenmukaisuutta maailmassa.

– Vältämme turhia hankintoja ja mietimme myös aina huolella, onko hankkimisen sijaan mahdollista vuokrata tai lainata tarvittava tuote jostakin. KSL myös itse lainaa tai vuokraa vähäisellä käytöllä olevia esineitä edelleen muille tarvitsijoille aina silloin, kun se on mahdollista, Anna lisää.

> Kestävän kehityksen ohjelma

> Lue lisää Reilusta kaupasta