KSL:n kulttuuriaktivismihanke TURPAKII…TAI käsittelee kiusaamista tarinateatterin avulla.

Kiusaamista esiintyy kaikkialla. Perinteisen kiusaamisen rinnalle on noussut kasvoton nettikiusaaminen – usein syyksi riittää väärä mielipide. Kuka saa puhua ja kenet yritetään vaientaa?

Ensimmäinen tarinateatteri-ilta järjestetään Jyväskylässä lauantaina 13.4.2019 klo 18–19.30 Bar Vakiopaineen teatteritilassa (Kauppakatu 6). Tilaisuus on maksuton ja sen järjestävät KSL:n kanssa yhteistyössä Helsingin Tarinateatteri ja Jyväskylän Seudun Sivistys.

Miksi tarinateatteria? Se mahdollistaa vakavien aiheiden käsittelyn vuorovaikutteisella ja mielekkäällä tavalla – ilman perinteistä, jäykkää seminaaria. Se osallistaa läsnäolijat huomioiden myös tunteet, kokemukset ja elämykset.

Tutkimme hankkeen avulla tarinateatterin hyödyntämistä järjestömaailmassa yhteistyössä vuonna 1993 perustetun Helsingin Tarinateatteri ry:n kanssa.

TURPAKII…TAI -kiertue jatkuu Helsingissä 28.5. ja Tampereella 11.6. Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja hankkeesta antaa kulttuurituottaja Kai Artes, kai.artes@ksl.fi tai 040 725 6171.

> Tapahtuma Facebookissa

Kuva: Helsingin Tarinateatteri ry

KSL-opintokeskuksen kulttuuritoiminta perustuu kulttuuriaktivismiin: se on yhteiskunnallisesti kantaaottavaa kulttuuria, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua. Teemme monenlaista yhteistyötä kulttuuriaktivismin saralla järjestöjen kanssa.