Mihin haluat yhdistystoiminnan kautta vaikuttaa? Toisessa avoimessa verkkokoulutuksessa tutustumme yhdistyksen perustehtävään.

-Yhdistystoiminta on merkityksellistä ja mukavaa yhdessä tekemistä. Toimintaan on helpointa päästä mukaan ja kehittää sitä, kun tuntee yhdistystoiminnan rakenteet ja toimintatavat, kuvailee koulutusta ohjaava KSL-opintokeskuksen koulutustuottaja Krissu Sirola-Korhonen.

Koulutuksessa tarkastellaan, mitä yhdistyksen perustehtävä tarkoittaa, miten perustehtävän voi kirkastaa ja miten varmistetaan, että yhdistys toteuttaa perustehtäväänsä toiminnassaan.

-Toimimalla yhdistyksissä tehdään paljon merkityksellistä ja arvokasta työtä, tietyn asian tai aiheen ympärillä valtakunnallisesti sekä paikallisesti. Idea, ajatus, aate, toiminta, halu parantaa maailmaa ja ihmisten yhteistyö – näistä muodostuu hyvä yhdistys.

Verkkokoulutus kestää kuusi viikkoa ja sisältää itsenäistä työskentelyä, yhteisiä webinaareja sekä keskustelua muiden osallistujien kanssa Peda.net-oppimisympäristössä.

– Työskentelyaikaa on hyvä varata vähintään 3 tuntia viikosta.

Tämä verkkokoulutus on maksuton PAMin ja SEL:n jäsenille.

Verkkokoulutuksia vuonna 2019

Julkaisemme kevään aikana suosittuun Yhdistystoiminnan avaimet -oppaaseen pohjautuvia koulutuksia. Seuraa ilmoitteluamme.

> Tutustu koulutuskalenteriin 

Lisäksi KSL-opintokeskus tarjoaa tilauskoulutusta järjestöille ja muille organisaatioille. Tuemme järjestöjen oppimista myös KSL-kurssituella, joka on sekä pedagogista tukea kurssin suunnitteluun että taloudellista tukea kurssin kulujen kattamiseen.