Helsingin Skansenilla Hakaniemenrannassa nauretaan ja lauletaan hallitus suohon perjantaina 5. lokakuuta klo 16-17.

Nyt sanellaan duunareille, työttömille ja muulle ”katuroskalle” suorat sanat sekä sävelet. Tästä ei tapahtuma kurjistu: luokatonta ohjelmaa, stand up’a kadulla ja laihaa hernekeittoa tuulen tuivertamassa ja harmaassa Hakaniemessä. Kurjuuden maksimointia hallituksen hengessä.

Soppatykit ovat ruokkimassa nälkäisiä kello 16 lähtien Teollisuusliiton talon edustalla, Hakaniemenranta 1. Kansaa viihdyttävät DJ Njassa ja muusikko Jussi Raittinen. Stand up -puheista vastaavat Ida Akkila ja Risto K. Järvinen. Emmi Kuittinen puolestaan muistaa Suomen hallitusta itkuvirsillä. Kurjuuden maksimointi -karaokessa kaikki paikalle tulleet pääsevät ääneen yhteislauluhengessä.

Tapahtuman järjestää Laulu ottaa kantaa -verkosto, Työväen Sivistysliitto TSL ja Kansan Sivistystyön Liitto KSL. Verkosto koostuu kantaaottavan laulun tekijöistä, esiintyjistä ja useista instituutioista. Laulu ottaa kantaa -verkosto tuottaa tilaisuuksia, klubeja ja työpajoja sekä ylläpitää vanhojen kisällilaulujen perinnettä, jossa huumorin ja ilkamoinnin kautta otetaan kantaa ajankohtaisiin teemoihin.

Tällä kerralla laulu ottaa kantaa lokakuun viilenevässä säässä Hakaniemenrannassa. Tapahtumaa ei suositella alle 15-vuotiaille stand up’issa mahdollisesti käytettävän ronskin kielenkäytön vuoksi.

> Tutustu Työväenlaulu verkostoon

Lisätietoja tapahtumasta:
KSL:n tiedottaja Outi Moilanen, tiedottaja@ksl.fi tai puhelimitse 050 521
TSL:n viestintäpäällikkö Merja Leskinen, merja.leskinen@ksl.fi tai puhelimitse 040 567 3208

Nauretaan hallitus suohon tulostettava A4_final

Nauretaan hallitus suohon -juliste A3